NAPRAVILA OZBILJAN KORAK U VEZI: Dara Bubamara upoznala sina Kostu sa izabranikom Tonijem

Dara Bubamara uživa u romansi sa dve decenije mlađim partnerom Tonijem, a koliko je zaljubljena u svog izabranika, govori činjenica da ga je upoznala sa sinom Kostom.

Kako tvrdi izvor blizak pevačici, Dara je dugo razmišljala o tom koraku, ali je prevagnula njena želja da se dva najvažnija muškarca u njenom životu upoznaju.

- Iako golupčići uživaju u ljubavi, kod Tonija se povremeno javi sumnja da je mnogo posvećeniji Dari nego ona njemu, što joj je u nekoliko navrata zamerio. Objasnila mu je da je oprezna zbog neuspešnih veza i da je i te kako zaljubljena. Ipak, posle više od pola godine veze, shvatila je da je vreme da mu bar na neki način pokaže koliko ga ceni i poštuje, a nema boljeg načina nego da ga upozna sa sinom, koji je njena najveća ljubav - ističe izvor i otkriva da se Darinom nasledniku iznenađujuće dopao mamin izbor.

- Budući da je Kosta vrlo zreo i pametan dečak, Dara je strahovala šta će reći o njenom partneru. Oduvek su imali otvoren odnos i pričali o svemu, pa ne čudi što je imala tremu i što se plašila da li će se Toni dopasti Kosti. Ipak, susret njih dvojice organizovan u jednom restoranu u Novom Sadu prošao je fenomenalno. Dečak nije mogao da skine pogled sa Tonijevih tetovaža, a dopalo mu se što je poput njegove mame zaljubljenik u skupocene automobile. Upoznavanje je prošlo tako da je Dara bila višak, a njeni momci nisu mogli da se zaustave u priči. Počev od škole, automobila, značenja tetovaža koje Toni ima, devojčicama koje se Kosti dopadaju, ma o svemu. Pao joj je kamen sa srca jer se tome nije nadala - priča izvor i navodi da Dara ne bi ostala u vezi da se Kosti nije dopao mlađani biznismen.

Dara i Toni koriste svaki slobodan trenutak kako bi uživali na dalekim destinacijama. Osim na Maldivima, nedavno su uživali i na odmoru u Zanzibaru, odakle su objavljivali seksi fotografije.

- Dara deluje dosta opušteno i neozbiljno, ali to prestaje kada je reč o Kosti. On joj je glavna smernica za sve što radi u životu. Da joj je rekao nešto loše za Tonija, Dara bi raskinula tu vezu. Upravo zbog toga je toliko srećna što su se zgotivili na prvu loptu, pa će se i njena veza mnogo brže i lepše razvijati. Prijatelji je zezaju da su Toni i Kosta tu negde po godinama, pa će uskoro zajedno juriti devojke, a ona će sedeti kod kuće - zaključuje izvor.

Izvor: Kurir.rs/Alo
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još