VREME ZA PROMENE: Londonski "Madam Tiso" presvukao Trampovu voštanu figuru u golfera

Nakon što je berlinski muzej "Madam Tiso" pre nekoliko dana simbolično uklonio voštanu figuru Donalda Trampa iz svoje postavke, londonski "Madam Tiso" je njegovu figuru obukao u običnog golfera, nakon izbora Džoa Bajdena za predsednika SAD.

Uprava muzeja je predsednika u odlasku presvukla iz njegovog tipičnog modrog blejzera i crvene kravate u golf košulju boje lavande i prugaste pantalone, uparene s crvenom bejzbol kapom.

Da bi još snažnije istakla njegov odlazak iz Bele kuće, muzejska uprava ga je postavila pokraj velike torbe s palicama za golf.

Tramp je tokom vikenda, dok su se u nekim saveznim državama dugotrajno i u napetosti prebrojavali glasovi, a američki mediji prognozirali pobedu njegovog protivnika na predsedničkim izborima, dva puta primećen na golf terenima.

- Donald Tramp će od sada imati više vremena da se posveti svom omiljenom sportu - napisali su iz muzeja na Tviteru, nakon što su američki mediji proglasili rezultate izbora.

Osim američkih golf odmarališta, nekretninski mogul poseduje i niz golf igrališta u Velikoj Britaniji i u Irskoj.

Poznato je da uprava muzeja brzo reaguje na aktuelne događaje. Početkom 2020. godine, princ Hari i njegova supruga Megan vrlo brzo su odvojeni od ostatka kraljevske porodice, nakon odluke o povlačenju iz kraljevskih događanja.

Izvor: Hina
Foto: 60 Minutes - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još