VOLE SAMO SEBE: Koji znaci horoskopa najteže ostvaruju ozbiljnu vezu?

Neki ljudi teško ostvaruju ozbiljne veze i više vole slobodu od života sa partnerom. Astrolozi tvrde da na to utiče i horoskopski znak, a za ove znakove kažu da najteže ostvaruju dugotrajne i ozbiljne veze.

OVAN

Ovnovi preferiraju ležerne, otvorenije veze. Oni su veoma izbirljivi i traže nekoga ko ima ista interesovanja kao oni i jako im dugo treba da se odluče da se nekome potpuno predaju.

BLIZANCI

Oni žele da istražuju svet i žele da udruže sa različitim ljudima. Ne žele da se celog života drže samo jedne osobe što im stvara problem u vezama.

LAV

Lavovi su dominantni i otvoreni ljudi. Sposobni su da otklone i umanje svoja osećanja kako bi se posvetili sebi i svojim emocijama. Oni će se teško boriti za nekoga i teško će doći do toga da se posvete samo jednoj osobi.

DEVICA

Neodlučni su i izbirljivi i ne mogu da zamisle scenario u kojem bi ostatak života proveli sa jednom osobom. Nije ih lako zadovoljiti i zato se muče u vezama.

STRELAC

Strelčevi su avanturistički nastrojeni, žele da žive život slobodno i da istražuju svet. Za njih je ideja života sa jednom osobom i da budu ograničeni veoma teško zamisliva.

Izvor: Žena.blic.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.