TAKO SE NE VRAĆA BIVŠA ŽENA: Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš žestoko se sukobili (VIDEO)

Dragana Mitrović donela je baterije do sobe za izolaciju, kako bi ovonedeljni potrčci Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš obavili svoj posao i cimerima zamenili baterije. Janjuš je ležao u krevetu, pa je poručio Dragani da to odnese Maji.

- Boli me stomak, nije mi dobro. Nosi joj to tamo da ne bih mater... P*čka ti materina bezobrazna - bio je besan Janjuš.

Ovo je čula Maja, koja se nalazila ispred sobe za izolaciju. Marinkovićeva je odmah ušla u sobu i isprovocirana započela svađu.

- Da li te je sramota da mi psuješ mater? - odbrusila je Maja.

- Da li je tebe sramota? Nisam ti psovao mater - pravdao se Janjuš.

- Izvini se! Sinoć mi nisi psovao mater kada si dobacivao. Tako se ne vraća bivša žena - govorila je Maja, ali Janjuš nije hteo da se izvini, pa se svađa nastavila, a potom je Maja izašla iz izolacije.

Nakon svađe sa Majom zbog menjanja baterija, Janjuš je izašao ispred sobe za izolaciju da se smiri, a ona je otišla da promeni baterije. U jednom trenutku se vratila da i njemu zameni baterije i nastao je novi haos.

- Bez dobacivanja ako nije problem. Molim te da odj*beš od mene - rekla je Maja.

- Ne dobacujem ti. Makni se od mene, ženo - poručio je Janjuš.

- Evo, gleda te porodica, žena bivša, ćerka, molim te, ipak treba da budeš žrtva - optužila je Maja bivšeg dečka dok je odlazila od njega.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još