KAD SAM HTELA DA GA PRIJAVIM, BACIO ME JE NA POD I VUKAO ZA UŠI: Maja Marinković iznela šokantne detalje Janjuševog zlostavljanja! (VIDEO)

U jučerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" postavljeno je pitanje zadrugaru Marku Janjuševiću Janjušu: "Zašto si vukao Maju za uši?"

- Ja sam rekao da je neko drugi bio u mojoj situaciji, ona ne bi bila živa! Ja nisam znao šta sa njom da radim, ona slomi flašu o zid i krene da me iseče, ja ne znam šta će biti sledeće! Mi se jesmo napolju viđali, vidite njen osmeh, ona je bolestan um, ovako se ne ponaša neko ko je pretučen. Svako ko ne bude bio realan i ko pokuša da me napada j*baću mu... Mene ovde prave budalom, a to ne može - rekao je Janjuš.

- Ja ne bih ušao sa njom u vezu, sad kad si hteo trpi! Ja se tebe ne bojim, pa i da si visok sedam metara! On je bio sa njom celo leto, a sada on izvrće sve - rekao je Lepi Mića.

- Moram da kažem da se osilio, on je mene toliko vukao da nisam mogla celu noć da spavam. Ja sam mu rekla da ću da ga prijavim, on mi je uvrtao uši. On sada pokušava da se opravda, ali on misli da ću ja da se uplašim! Ja sam jedna lutka, pogledaj živu barbiku. On mi je uzeo telefon, pa me uhvatio za kosu i bacio na pod, a posle me vukao po podu - rekla je Maja Marinković.

- Ti se baviš samo tužnim pričama, žena, dete, a to je stara priča. Tvoja žena je neko koga ti varaš na sve strane, i ona vraća tvoje kockarske dugove, a on je naziva debilom. On je meni pisao kako je ona debil, i ja sam dala sve prepiske - rekla je Maja.

- Ona je Sanji poslala poruku kako će da crkne ako me vidi sa drugom ovde, i to pre samog ulaska! - dodao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još