NIKOLA NINKOVIĆ O STRAVIČNOJ NESREĆI: Ne sećam se udesa, mislim da sam zaspao

Vezista italijanskog kluba Askoli, fudbaler Nikola Ninković pre tri nedelje doživeo je stravičan udes u blizini Zagreba, ali se srećom brzo oporavlja i sada konačno može da govori, te je sa gledaocima televizije K1 podelio detalje oporavka.

- Kod kuće sam, u mojoj Mačvi, izašao sam iz bolnice pre nedelju dana. Oporavljam se i sada se mnogo bolje osećam. Do pre pet dana nisam mogao da govorim zbog povrede jezika, ali skunuli su mi konce i sada je mnogo bolje. Mogu malo da prošetam, ali još uvek ne mogu da treniram. Za dve nedelje imam kontrolni snimak glave i tada ću znati kakvo je stanje. Srećom, oporavak ide brzo i svakim danom sam sve bolje - rekao je mladi fudbaler u uključenju u emisiju "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Lekari predviđaju da će za nekih mesec dana moći da počne sa laganim individualnim treninzima, a kada će Ninković moći da se priključi timu i trenira sa ekipom, još uvek je rano prognozirati.

- Uopšte se ne sećam udesa, niti trenutaka koji su mu prethodili. Lekari su mi u bolnici rekli da je amnezija uobičajena pojava kada dođe do povrede glave. Ni policajci nisu uspeli da nakon uviđaja ustanove šta se tačno dogodilo. Iskreno,mislim da sam zaspao za volanom - rekao je fudbaler i dodao:

- Vozio sam iz Beograda ka Italiji, da se pridružim timu, i nesreća se dogodila u blizini Zagreba. Jedva čekam da se vratim onome što najviše volim, a to je fudbal.

Voditelji su razgovor sa Nikolom iskoristili i da ga pitaju za komentar sinoćnje utakmice između Srbije i Škotske u kojoj je naš tim propustio šansu da nakon 20 godina ode na Evropsko prvenstvo.

- Ne bih ni u kom slučaju kritikovao igru naših momaka. Svi koji su gledali utakmicu znaju da su od prvog mintuta dali sve od sebe da pobede. Međutim, nekada se jednostavno ne poklope sve kockice. Nisu imali sreće, a zna se da supenali uvek lutrija, neko mora da promaši. Mnogo mi je žao što je Mitrović postao tragičar i promašio penal. On je moj prijatelj i znamo se od desete godine, počeli smo da treniramo zajedno. Naša ekipa je složna i njima je najteže što je ovako velika šansa propuštena - rekao je Ninković.

Autor: Nadlanu.com
Foto: K1/Promo

Pogledajte još