NJOJ JE POTREBNA ZAŠTITA OD TE DŽUKELE, PRIJAVIĆU GA POLICIJI: Radomir Taki Marinković van sebe nakon haosa između Maje i Janjuša!

Nakon jučerašnjeg žestokog sukoba Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša u Beloj kući, oglasio se Majin otac Radomir Taki Marinković.

On je istakao da je van sebe i da će slučaj prijaviti policiji, kao i da je uplašen za ćerkinu bezbednost.

- Ja ću sada da odem da prijavim slučaj policiji, ne možete da shvatite kako ja gledam na sve ovo, on je već nju pretukao. Šta je sledeće? Njoj je potrebna zaštita od te džukele od 150 kila. Moje dete je u opasnosti. Pokazao je koliki je nasilnik. Na šta to liči? Kome on preti, ja ću pet advokata da uzmem sada. Sada ću da razbijem televizor, moram da popijem lekove da se smirim, dođe mi da krenem sada za Šimanovce. Ona je moje jedino dete, koje sam ja odgajao od pet meseci, prosto ne mogu da gledam da je neko tako uništava - rekao je Taki uznemireno.

Podsetimo, u toku emisije došlo je do verbalnog okršaja bivših ljubavnika, polivanja vodom, teških reči, vređanja, psovki i pretnji, a sve ovo veoma je uznemirilo sve u Beloj kući. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija među bivšim partnerima, kao i da li će Janjuša sačekati tužba, nakon napuštanja rijalitija.

Izvor: Pink.rs
Foto: majamarinkovic/Instagram

Pogledajte još