JA SAM NJEN JEDINI SPONZOR: Taki Marinković oglasio se nakon priča da se Maja bavi prostitucijom!

Maja Marinković nedavno se ponovo uselila u Belu kuću i privukla veliku pažnju zbog suočavanja sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i potpuno drugačijeg fizičkog izgleda.

Učesnica "Zadruge" ne krije da se podvrgla raznim plastičnim operacijama, a spekulacije da je iste isplatila zaradom od najstarijeg zanata su odmah otpočele.

Takve priče su razbesnele Majinog oca Radomira Marinkovića Takija, koji je još jednom istakao da je samo on njen sponzor i oštro demantovao da mu se čerka bavi prostitucijom.

- Ma kakva prostitucija, kakvi bakrači! Jedini njen sponzor čitavog života sam ja. Niko drugi osim mene. Sve njene operacije, silikone i transformacije lično sam finansirao. Samo za jednu njenu tetovažu dao sam više od 1.000 evra. Šta da vam pričam. Pre "Zadruge", sve njene potrebe i hirove ispunjavao sam ja. Onda je počela da zarađuje i sama, od honorara, od reklama na Instagramu... Sad je zovu i razne klinike za estetske zahvate, pa joj nude korekcije i operacije na kompenzaciju. Dosta toga je u poslednje vreme uradila na taj način, potpuno besplatno. Ljudi lupetaju gluposti, lakše im je da poveruju da neko širi noge za novac nego da je pošteno zaradio - započeo je Taki, pa sa se osvrnuo na Majine momke nazivajući njih prostitutkama.

- Pa pogledajte kakve ona muškarce bira i u kakve se zaljubljuje? Sve u neke klošare koje nema pas za šta da ugrize. Dinara u džepu nemaju, ona ih finansira. Ovom poslednjem je plaćala i stan i hranu i davala mu novac... Kad se zaljubi, izgubi glavu, a zaljubljuje se isključivo u muškarce koji su i fizički, i psihički, i materijalno ispod nje - dodao je.

Izvor: Mondo.rs/Alo.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još