BOLNA ISPOVEST SLAVIŠE ČUROVIĆA: Pre šest godina majka mi je umrla na rukama, razveo sam se i bio beskućnik u Beogradu!

Glumac Slaviša Čurović koga svake večeri gledamo u ulozi Orlanda u seriji "Igra sudbine", gostovao je u emisiji "Praktična žena".

Slaviša je otkrio manje poznate i čak nepoznate stvari o svom životu, bokserskoj karijeri, dobroti svojih prijatelja, i pre svega, beskrajnoj ljubavi prema majci, ćerki, bratu... Ipak, priča o majci i njenoj smrti, potpuno je poremetila i glumca, ali i voditeljku Natašu Pavlović, pa su se oboje rasplakali u studiju!

- Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna, razveo sam se i bio sam beskućnik bukvalno, ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje te moje neke divne ljude, da nisam njih imao ja ne bih opstao - rekao je i dodao:

- Verovatno bi se prosečan Amerikanac sa 36, 37 godina koliko sam ja tada imao, bacio se sa terase i završio posao. Mene je boks naučio da i kad te klepe dobro pa padneš, moraš ustati jer nema drugog načina.

U jednom trenutku glumcu su pokazali fotografiju majke, a onda su mu krenule suze.

- Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite - rekao je kroz, a onda drhtavim glasom nastavio:

- Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i na moju ćerku, a moja ćerka liči na moju majku jako... To je bila najbolja žena na svetu... Otišla je sa 60… Imala je jako težak život i muke razne, nikada nije imala mira, najviše je volela moju ćerku i sve što je imala ostavila je njoj. Rekla je u testamentu majka: "Znaš šta sine, ti si najbolji čovek, ali usta služe da zadrže jezik… tako da ne pričam previše..."

Na ove Slavišine reči, Nataša nije moga da zadrži suze.

Izvor: Prva.rs
Foto: slavisa_curovic/Instagram

Pogledajte još