TEŠKO DIŠE I GOVORI: Vuk Kostić ponovo pozitivan na koronu?!

Kako domaći mediji saznaju, popularni glumac Vuk Kostić je pre nekoliko meseci preležao koronavirus, i to bez težih simptoma, ali je nedavno ponovo oboleo.

Nažalost, sada ima teže simptome i njegovo zdravstveno stanje je ozbiljnije. Glumac je ovu informaciju podelio samo sa najbližima, a trenutno se nalazi na kućnom lečenju i prima pripisanu terapiju.

- Vuk je sada veoma loše. Nema šta ga nije zakačilo ovog puta. Nedavno je dobio temperaturu, bol u mišićima, kostima, počeo je da kašlje... Odbacivao je svaku mogućnost da je zaražen koronavirusom, jer ga je već preležao. Mesecima su se vodile debate da li je tako nešto moguće zbog antitela, koja vas navodno štite od ponovnog zaražavanja. Sada na Vukovom primeru znamo da jeste - rekao je izvor blizak glumcu i dodao da se po savetu lekara Vuk ipak podvrgao PCR testiranju, čiji ga je pozitivan rezultat šokirao.

- Znao je da je rezultat tačan jer nije postojao nijedan simptom koji ga je ovoga puta zaobišao, uključujući i upalu oba plućna krila - rekao je izvor.

Vuk je, prema rečima njegovog bliskog prijatelja, sam u stanu, uzima propisanu terapiju i izbegava viđanja čak i sa najbližima. Iako se loše oseća, duhom nije klonuo, već je i dalje on taj koji drugima podiže raspoloženje.

- Teško diše, čak ponekad teško i govori. Izbegavamo da ga zovemo kako ne bi ulagao napor i kako bi čuvao preko potrebnu snagu, ali pošaljemo mu pokoju poruku, na koju on odgovori kada može i kada ne spava. U svom stilu, šali se i zeza, iako je njegovo trenutno zdravstveno stanje suprotno tome - završio je izvor blizak glumcu.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: vukkosticbadza/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.