JANJUŠ UBEDLJIVO POBEDIO: Anđela Milenković Anakonda izbačena iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Tokom prošle nedelje nominovani zadrugari bili su Anđela Milenković Anakonda i Marko Janjušević Janjuš, koji su prethodne dve noći spavali u izolaciji. Njih dvoje su se sinoć uputili ka Palati Milenija, gde se odigrala igrica za dupliranje glasova i ostanak u rijalitiju.

Voditelj je pročitao pravila igrice:

- Vaš zadatak je da ti Anakonda skupiš roze papiriće, a Janjuše zelene u svoje činije. Ko bude imao više papirića, njemu će biti duplirani glasovi - objasnio je Darko.

Pobednik u ovoj igrici je Janjuš, koji je skupio 27 papirića, dok je Anakonda skupila 23.

Nakon zanimljive igrice koju je Veliki Šef pripremio za zadrugare, došlo je vreme i za proglašenje konačnog pobednika. Pošto je Marko Janjušević Janjuš, naspram Anđele Milenković Anakonde, odneo ubedljivu pobedu sa čak 87% glasova, dok je Anđela nakon dupliranja imala 13%.

Nakon proglašenja, Anđela se pozdravila sa zadrugarima i uputila ka studiju, gde je sa Dušicom Jakovljević razgovarala o svim aktuelnim temama u Beloj kući.

- Sada sam dobro, i jako sam srećna što sam izašla - rekla je Anakonda nakon izlaska.

- Da sam možda ušla u Zadrugu pre par godina, bilo bi svega, ali sada sam ozbiljnija. Bila bih možda drugačija da sam bila sa nekim u vezi. Kod mene nije slučaj da ako lajkujem nekoga na Instagramu, da mi se taj neko sviđa. Ja nemam problem da se javim kada mi se neko sviđa, ali lajkovanje mi nije merilo - rekla je Anakonda.

Dušicu je zanimalo šta Anakonda misli o trenutnom odnosu Nataše Radan i Anđela Rankovića.

- Oboje su jako zabrinuti, Anđelo pogotovo, jer ne veruju da se to desilo - rekla je Anakonda.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još