NA ROĐENJU PEVA ŠAKO, A NA SVADBI AMAR GILE: Nataša Radan progovorila o planovima sa Anđelom Rankovićem (VIDEO)

Nataša Radan prethodnih dana napravila je pometnju u Beloj kući pričom o potencijalnoj trudnoći sa Anđelom Rankovićem.

Zadrugarka je tokom emisije "Izbacivanje" sa voditeljem Darkom Tanasijevićem razgovarala na ovu temu.

- Kroz šta prolaziš ovih dana? - bilo je pitanje.

- Prolazim kroz pakao. U čudu sam, ništa nije bilo planirano. Najviše me brine što ne znam kako bih to podnela u ovom trenutku i šta bi bilo kasnije. Ja i dalje ne znam da li sam trudna ili ne. Imam samo strah - objasnila je Radanova.

- Koliko ti kasni ciklus? - pitao je Darko.

- Dva meseca. Ja sam i ranije imala problema, pa možda je i do toga. I prošle godine sam imala problema, pa se nadam da se ove godine neće dogoditi - dodala je Nataša.

- Kako ti se čini sve to što je rekao Anđelo? - usledilo je naredno pitanje.

- Nije mi se svidelo kako je reagovao na početku, nismo imali neku komunikaciju, a prvo veče kada se sve završilo, mi smo porazgovarali, pa smo se malo počačkali, jer su stvari postale teže. Juče popodne smo razgovarali. Više smo pričali o tome šta se dešavalo napolju, nego o ovome što je najbitnije. Ja i da nisam trudna, želim da znam šta je problem, i tražila sam ginekologa, pa je i on rekao da će biti prisutan i da će ispoštovati svako pismo. Rekao je da je rešio da se povuče u sebe i da se ne druži sa ljudima zbog toga. Remeti mi sve ovo, jer ja sam nekako takva, kakva sma i u prijateljstvu, takva sam i u ovakvim situacijama. Krivo mi je što se sklanja, i znam da mu teško pada. Jednostavno, nije pravo vreme za te stvari, baš mi je žao sada - objasnila je Nataša i nastavila:

- Lili mi kaže da se njoj prvi put desilo treći, pa šesti dan. Ona me poljulja, pa se bacim u neko razmišljanje i gledam da se izdignem iz situacije - završila je Radanova.

- Šta ti Anđelo nije ispričao do kraja vezano za Novi Sad? - bilo je naredno pitanje voditelja Darka Tanasijevića.

- Mi smo se čuli po ceo dan. Ja sam izašla u martu, a upoznali smo se u aprilu. Mi smo se tokom celog dana dopisivali, čuli, i kada se vidimo, i budemo zajedno do 11 na primer, on me isprati, pa stojimo tu, on ode kući, pusti mi poruku da je kući, pa se posle opet javi. Mi nikada nismo ozvaničili vezu, niti smo proslavljali mesečnice, međutim, pošto se sve dešavalo, kad god bi s evideli, sve bi bilo najnormalnije. On se meni jednom pravdao, slao slike da je sa drugom, kad je bio napolju, a ja ga zezala da je u pitanju druga. Bila je priča sa nekim prstenom, koji mi je on poslao za rođendan, pa ga meni u rijaliti nije doneo , da ne bi bilo priče. Ostao je kod moje drugarice, pa sam ga ja posle nosila, i onda skinula, kad je rekao - objasnila je Nataša i dodala:

- Kada se vratio iz Novog Sada, ja sam bila sigurna da je nešto imao sa nekim, on se meni kleo da nije bilo ništa, pa mi je skoro sad priznao da je bio sa njih tri to veče. To mi je rekao pre neko veče, pa mi je sinoć rekao da je bila i četvrta te večeri. Onda je, kada sam ja počela da ga udaram medvedom, rekao da se šalio - nasmejala se Nataša.

- Je l' bi volela porodicu sa njim? - glasilo je naredno pitanje.

- Nekada da, a nekada ne. Jer njegovo ponašanje, jedna, druga treća, sve me vraća na početak. Rekla sam da sam se bila razočarala, i onda se sve ovo desi. Ima jedna lepa, a jedna ružna strana. Našalili smo se da će se dete zvati Gile - rekla je Nataša.

- Ukoliko je beba na putu, ko peva na veselju? - našalio se Darko.

- Na rođenju Šako, na svadbi Amar Gile - nasmejala se Nataša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još