KAKVU SAM JA ŽENU IMAO, PRIZNAJEM, MENTOL SAM: Marko Janjušević Janjuš vapi za Enom! (VIDEO)

Tokom večeri Marko Janjušević Janjuš sedeo je sa Milanom Jankovićem Čorbom, te su se prisetili svojih bivših supruga i kakve boli su im naneli, zbog prevara koje su im priredili.

Poznato je da se Janjuš razveo od supruge Ene zbog njegove ljubavne afere sa Majom Marinković pred sam ulazak u četvrtu sezonu najgledanijeg rijalitija "Zadruga".

- Kakvu sam ja druže, ženu imao, e moj brate. Kakva majka, kakva žena, a ja se sprdam sa životom. Kakav sam ja mentol od čoveka - rekao je Janjuš.

- To ti kažem, buraz, sami smo pogrešili! - rekao je Čorba.

- Svi muškarci isti k*rac, ne znaš da ceniš, dok ne izgubiš! Jesi li ti lud, brate? Pih, j*bem ti sunce, kada mi se rasplakala zadnjih pet, šest dana i posle svega uđem ovde, e, moj brate! E, moj druže, kakva žena, kakva majka, kakav sam ja mentol druže! Daću sve od sebe, makar samo da budem sa njom! - pričao je Marko.

- Najgore je što smo naneli bol nama, deci - prokomentarisao je Milan.

- Njima sam naneo bol, druže, to me ubija! Da umrem sada, boli me k*rac, njima druže sam naneo bol! E j*bem ti život u pi*ku! Sad kad je bio Krunin rođendan, treba sad sa njom da se ne vidim devet meseci, šta je sa tobom, brate. Plakala je tu kada sam odlazio, ne mogu brate, muka mi je druže! - nastavio je Janjušević.

Izvor: Pink.rs
Foto: mali_janjus/Instagram

Pogledajte još