Ivana Španović: Obožavam štikle i Rijanine frizure

U urbanoj atmosferi koncept-radnje „Supermarket“, „Nike“ je predstavio našu poznatu atletičarku Ivanu Španović. Ovog puta u ulozi „Nike“ ambasadorke, i kao zaštitno lice nove „Nike Free“ kampanje.

Najveći kvalitet modela iz nove kolekcije jeste udobnost. Za sportiste je najzdravije kada trče bosi po travi. Novi model Nike patike pruža upravo takav osećaj.

Iskoristili smo priliku da sa poznatom atletičarkom, koja se proslavila skokom u dalj, Ivanom Španović popričamo o njenim zanimljivim frizurama, visokim potpeticama, ali i novim izazovima koji je očekuju...

„Nike“ je...

Brend koji preferiram od malih nogu, tako da sam srećna da sam njihov predstavnik. Ponosna sam što su u meni prepoznali osobu koja može na pravi način da promoviše sport i novi model patike.

Moji treninzi se zasnivaju na dugim trčanjima i skokovima, tako da od patika zahtevam najviše – sigurnost i udobnost.

Štikle...

Volim da nosim kad god mi se ukaže prilika, i koji god da je povod. Ali s obzirom da se bavim sportom, i da mi diktira i modni stil, onda je to mali problem.

Izlasci...

... su jako proređeni s obzirom da  mi je sezona treninga cele godine. Izlasci po kafićima preko dana su svakodnevni. Muzika koju slušam zavisi od raspoloženja – pop, stranu, rok...

Frizura je ono po čemu je prepoznaju...

Šišam se i eksperimentišem sa kosom od osnovne škole. Mislim da nije ostala nijedna frizura koju nisam nosila. Sad sam definitivno rešila da puštam kosu. Ako bih se šišala onako kako bih htela, onda bih sigurno pratila trend Rijaninih frizura.

Planovi...

Tokom leta očekuje me ponovo nastup na Dijamantskoj ligi, evropsko i svetsko prvenstvo.

Ivana je potpisala dvogodišnji ugovor sa centralom „Nike2 i uvrstila svoje ime na listu zvezda, promotera brenda. Među najpoznatijim licima kompanije „Nike“ nalaze se teniseri Rafael Nadal, Rodžer Federer, Marija Šarapova, fudbaleri Kristijano Ronaldo, Dejan Stanković, košarkaši Kobi Brajant, Lebron Džejms, najbolji golfer sveta Tajger Vuds, i mnogi drugi...


Tekst: Nada Veljković

Foto: Saša Džambić

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.