LENA NE ŽELI DA PRIČA SA BIOLOŠKIM OCEM KOJI NE IZLAZI IZ RIJALITIJA: Goca Tržan iskreno o odnosu naslednice i Ivana Marinkovića!

Pevačica Goca Tržan otvorila je dušu o ćerki Leni, koja je proletos napunila 13 godina, a koju je dobila u braku sa učesnikom rijalitija "Parovi", Ivanom Marinkovićem.

Goca je priznala da njena naslednica već dugo nema nikakav kontakt sa ocem.

- Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem. Zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju sa njim - kazala je Goca u svom šou programu "Moj savršeni brak", pa iznela šta želi da bude drugačije kod njene mezimice.

- Hoću da promenim pristup prema njoj. Kakve veze ima što je odlična? Ima četiri četvorke, i to ne zato što ne zna, nego zato što nije pipnula ništa. Hoću da svakog meseca pročita dve knjige i nauči deset novih reči - rekla je, pa se nadovezao njen sadašnji muž Raša Novaković.

- Malo ćemo da je pritegnemo sad, kažemo joj lepo. Nema izlazaka toliko, sat i po je dosta, oduzmemo joj ono što najviše voli i to je to - kazao je Gocin suprug.

Izvor: Blic.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još