GUBIM RAZUM, NE MOGU DA PODNESEM OVO: Jovana Tomić Matora gušila se u suzama zbog odnosa Sanje Stanković i Anđela Rankovića (VIDEO)

Jovana Tomić Matora tokom emisije "Izbor potrčka" rekla je da njena bivša devojka Sanja Stanković nikada ne bi mogla da se smuva sa Anđelom Rankovićem, zbog zajedničke najbolje drugarice koja je bila sa njim, verovatno aludirajući na Teodoru Džehverović.

- Neću dozvoliti ni jednoj, ni drugoj strani, da u moje ime govore, da razvijam filmove... Znam šta vidim, znam šta se dešava... Ako mogu da ne pričaju da sam ljubomorna psihopata, a odavno mi je potvrđeno ono u šta sam sumnjala - govorila je Matora.

- Rekla si mi da bi pobegla na kapiju ako uplovim u vezu - dobacila je Sanja, a Matora je pobesnela i počela da plače.

- Bezobrazna si. Hoću da pričam kako jeste. Više ne mogu da podnesem ovo. Nisam je prebolela, borim se svakog dana sa sobom. Ne mogu više nikom da se pojavim na oči. Gubim razum, ne znam šta više da mislim, kako da se ponašam. Nisam se u životu našla u ovakvoj situaciji. Umobolno mi je ovo što se radi. Mogu da se pretvaram kao druge, ali to neću, to nisam ja. Ponašam se kao psihopata jer me emocija razara. Mene Nenad smiruje, govori mi da za Anđela nije istina, da nije preboleo Teodoru... Kladili smo se Nenad i ja u parfem, on je rekao da Sanja neće ući u vezu sa Anđelom - govorila je Matora kroz suze i nastavila:

- Sanja je rekla da će biti maćeha (misleći na moguću bebu Anđela i Nataše). Onda mi je Ša rekao da se svi sprdaju na tu foru i da se šale sa Anđelom - dodala je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.