ZADRUGAR SE RAZNEŽIO DOK JE ČITAO ČESTITKE OD MAME, TATE I BRATA: Fran Pujas proslavlja 23. rođendan, Veliki šef organizovao žurku u "Dubiozi" (VIDEO)

Nakon što je Veliki šef čestitao rođendan Franu Pujasu, zadrugari su se zaputili ka "Dubiozi", gde će se održati proslava.

Fran se oduševio dekoracijom, poklonima i hranom koji su stigli, a zatim je krenuo da čita čestitke od porodice.

- Dragi sine, nemoj misliti da si danas nešto poseban zbog rođendana. Poseban si svaki dan. Budi uvek poseban i svoj. Budi sretan i imaj sve što poželiš, imaj svoj stav, nije bitno ko te neće voleti zbog toga. Uvek si bio nestrpljiv, pa čak i tog dana kada si došao na svet. Zapamti na svojim leđima nosi teret onoliko koliko bog zna da možemo podneti. Koncentriši se na sve lepo što te čeka van. Volim te puno, sve sto proživaljavaš sada, izgradiće te dalje. Pozdravi zadrugare, znaš koje. Voli te mama - pročitao je Fran.

- Fran, razmisli o svojoj budućnosti, a sve što je loše ostavi iza sebe - poručio je između ostalog Viktor, Franov brat.

- Fran, zbog tebe ne propuštam "Zadrugu". Srećan rođendan, voli te tata - glasila je čestitka.

- Ti si naša najveća ljubav - napisala je Franova baka.

Ono što je zanimljivo je da skoro niko nije pozdravio Sanju Stanković, ali su stigli pozdravi za Nenada Aleksića Ša, Taru Simov, Marka Đedovića...

U jednom trenutku došla je i Franova bivša Paula Hublin, koju je zanimala poruka sa jedne čestitke, a šta je to uzela, ostaje da saznamo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.