SPAO SI NA TO DA JE*EŠ DEVOJČICU OD 20 GODINA: Kristijan Golubović krenuo da se obračuna sa Tomom Panićem, obezbeđenje sprečilo haos! (VIDEO)

Ovonedeljni vođa "Zadruge" Toma Panić srednji budžet dodelio je Kristijanu Goluboviću nakon čega je usledio haos za crnim stolom.

- Dao bih ti veliki, ali mora srednji, zbog nekog nap*šavanja, bez ikakvog razloga. Svakom se može, ali ja ne znam čemu ti komentari... Mi nismo u zatvoru, mi smo na televiziji, ja pokazujem svoju veličinu - rekao je Toma.

- Kako da mi daš veliki, kad ga nemaš? - provocirao je Kristijan. Odmah nakon Kristijana oglasio se i Milan Janković Čorba povodom podele budžeta.

- Svi su primetili koja je tvoja pozicija u pabu, u našem društvu. Pokazao je odmah da je egoista. Razmisli koliko tvog sina boli zato što mu je majka loše. Mislim da treba da shvatiš koliku grešku praviš. Takođe mislim da si šlihtara, rekao sam ti da si klošar samo jednom prilikom, zbog one situacije kada sam bio sa Paulom, a ti nisi hteo da izađeš iz automobila - rekao je Čorba.

- Ja sam Kristijanu mogao dati mali budžet, nisam, samo zbog usluge i jer je pokazao neko poštovanje - pravdao se Toma.

- Kunem ti se, za 15 dana si iza rešetaka, u zatvoru! Hoćeš sada da te nabijem u kavez, pi*ko jedna? - vikao je Kristijan, pa ga pljunuo.

- Nemoj da mi pretiš! Bude li se nešto desilo mojoj porodici... - nastavljao je Toma.

- Spao si na to da je*eš devojčicu od 20 godina! - vikao mu je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još