Jeftini razgovori i mobilni telefoni

Borba za svakog korisnika između naših mobilnih operatera ovih dana ozbiljnija je nego ikada. I u domenu pripejda i postpejda MTS, "Telenor" i "Vip" utrkuju se i uvode nove usluge ili snižavaju cene postojećih, i uz to nude raznorazne praznične pakete i poklone. Promotivne akcije krenule su još u novembru, a trajaće uglavnom do kraja januara naredne godine. Tako kompanija "Telenor" za svoje korisnike od 1. decembra 2007. do 31. januara 2008. organizuje novogodišnju akciju "Mesec darivanja", u kojoj će korisnici moći da razgovaraju u okviru mreže po ceni od jednog i po dinara za minut razgovora. 

Postojeći pripejd korisnici stiču pravo na ovu uslugu ako do 8. januara dopune kredit odjednom sa 500 dinara, dok novi korisnici treba da posle aktivacije broja isti dopune sa 300 dinara kredita. Postojećim postpejd korisnicima, bez obzira na to koji paket imaju, od 1. decembra razgovori će automatski biti tarifirani po ovoj ceni. Novim postpejd korisnicima, ili onima koji usluge plaćaju putem računa, i koji se pretplate na tarifne pakete "Prenesi“, "Start“ i "Fleksi“ takođe će se automatski tarifirati ova cena poziva. Mobilna telefonija Srbije za svoje pripejd korisnike uz svaku dopunu daruje još 50 odsto uplaćenog iznosa. Kredit se uvećava bez obzira na visinu, broj ili način uplata. U MTS-u najavljuju da se sezona poklona nastavlja. Najpopularniji postpejd tarifni profili na tržištu − BEL paketi Mobilne telefonije Srbije od 1. decembra nude novu pogodnost. Ubuduće, korisnici MTS-a će svakog meseca dobijati 20 odsto više besplatnih minuta razgovora i SMS poruka! 

Korisnicima BEL tarifnih profila, MTS poklanja 20 odsto više besplatnih minuta razgovora i SMS poruka uračunatih u mesečnu pretplatu. Primera radi, svaki korisnik tarifnog profila BEL100 ubuduće će po istoj ceni od 550 dinara dobijati 120 besplatnih minuta razgovora, umesto dosadašnjih 100, kao i 120 besplatnih poruka! Cene mesečne pretplate, poziva i SMS poruka ostaju nepromenjene. Podsećamo da korisnici BEL tarifnih profila neiskorišćene besplatne minute razgovora i besplatne SMS poruke mogu da prenose u naredna tri meseca. Broj besplatnih minuta i poruka povećava se tako za čak 40 odsto. Inače standardno, MTS uz postpejd pakete nudi i mobilne telefone za dinar. 

Mobilni telefon za dinar je i atraktivna ponuda "Vipa". U ovoj kompaniji, članici "Mobilkom Austrija grupe", navode da su najpopularniji telefoni "nokija“, "samsung“ i "soni erikson“ u svakoj od četiri postpejd tarife, sa mnogo besplatnih minuta i SMS poruka. Svi telefoni iz praznične ponude mogu se naći u 20 prodajnih centara ili kod odabranih partnera širom Srbije. Svi mobilni operatori poručuju svojim korisnicima da ih do praznika očekuju i nova iznenađenja.

("Pregled“)

Pogledajte još