Drogba želi da ostane u Čelsiju

BEOGRAD, 1. marta 2011. (Beta) - Fudbaler Čelsija Didije Drogba rekao  je danas da ne želi da napusti taj premijerligaški klub.

Šampion Čelsi ove sezone ne pruža dobre partije, a Drogba koji je u novembru pauzirao zbog malarije, ove sezone je postigao samo 10 golova.

Mediji su spekulisali da bi taj fudbaler Obale Slonovače mogao da napusti Stamford Bridž, naročito posle dolaska Fernanda Toresa iz Liverpula za 50 miliona funti, i vrati se u Marsej, odakle je 2004. godine prešao u Čelsi.

"U Čelsiju imam sve o čemu sam sanjao. Igram u velikom klubu, sa sjajnim saigračima. Ovde imama savršene uslove za moju porodicu", rekao je Drogba francuskim medijima.

Takođe, pominjala se mogućnost da Drogba pređe u Real Madrid u zamenu za Brazilca Kaku i ponovo sarađuje sa trenerom Žozeom Morinjom, ali 32-godišnji napadač Čelsija rekao je da više ne razmišlja o nekom drugom klubu.

"Pre nekoliko godina sam mogao da kažem da sanjam da zaigram za Milan, Real (Madrid) ili Mančester junajted. Ali, sada više ne postoje takve želje. Igram u jednom od najboljih svetskih klubova", rekao je Drogba.

Pogledajte još