CVETAJU NAM RUŽE, NJENI SU ME SUPER PRIHVATILI: Mirko Šijan iskreno o svadbi sa Bojanom i porodici Rodić!

Naslednik pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, i svastika Veljka Ražnatovića, Bojana Rodić, otpočeli su ljubavnu romansu ove godine, a upoznali su se prošle zime na Kopaoniku, gde su bili u zajedničkom društvu.

Mirko Šijan sada se oglasio i otkrio detalje veze sa lepom Bogdaninom sestrom, a onda priznao i da li u skorije vreme planiraju da stanu na "ludi kamen", kako se spekuliše.

- Sjajno nam je u vezi, Sve nam je bajno, sjajno... Cvetaju nam ruže. Predivno nam je, uživamo - rekao je on na početku.

- Ništa još ne znam za svadbu, ne razmišljamo ni o čemu. Kako bude neka bude, i to je to - kazao je Mirko i otkrio da li je upoznao Rodiće, te kako su ga prihvatili Bojanini majka Danijela i otac Bogdan, sa kojima se javnost već dobro upoznala otkad su postali prijatelji muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

- Naravno, upoznao sam celu porodicu Rodić, oni su legende. Prihvatili su me super, oni su takvi ljudi. Nisam divnije ljude upoznao od njih. Pravi su domaćini, nema šta - poručio je Šijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: miresijan/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.