ŠEST TAJNI O SEKSU: Šta muškarac mora da zna, a šta želi da znate?

Kako mogućnost čitanja misli još uvek nije moguća, i dalje moramo da se "mučimo" s pogađanjem onoga šta suprotni pol "vrti" u svojoj glavi.

Sve dok se Mars dovoljno ne približi Veneri i muškarci doskoče na planetu naših misli, potrebna im je mala pomoć u razbijanju šifri, posebno kada je u pitanju seks.

Tri seks tajne koje on mora da zna

1. Predigra

Iako se većinom piše o tome kako ženi treba predigra, to baš i nije istina. Ona želi da bude oteta i uhvaćena u seksi igre bez odugovlačenja.

2. Igre i igrice

Žena nije svetica, posebno u krevetu. Ona voli i želi da začini seks raznim igrama. Ustručavanje među čaršavima nijednom braku ili vezi nije pomoglo. Seksi igrice za veći užitak...

3. Zgodan muškarac

Zabluda je da je ženi samo bitna unutrašnja lepota. Istina je da većina ceni dobrotu i inteligenciju muškarca, ali pritom naravno voli i dobro telo. Zato bi muškarci trebalo da vežbaju i ulepšavaju se za žene, upravo kako one to čine za njih.

Iako su po većini istraživanja žene pronicljivije i empatičnije od muškaraca, kad je u pitanju seks - znaju da pogreše u procenama većinom zbog slabog samopouzdanja ili pak neznanja. Kako biste pomogli i sebi i njemu, ali i vašem seksualnom životu, pogledajte nekoliko saveta.

Tri seks tajne koje on želi da znate

1. Želi afirmaciju

Muškarcu je bitna potvrda o njegovim seksualnim veštinama. Ako tokom odnosa afirmativno reagujete na njegove tehnike on će biti još uporniji i bolji. Takođe, nakon seksa mu pohvalite veštine.

2. Seksualna asertivnost

Iako kod osvajanja ponekad muškarci preferiraju bespomoćnu ženu u nevolji, po pitanju seksa to baš i nije slučaj. On želi da vidi želju, inicijativu i strast.

3. Zgodna žena

Iako je seks nagon, ti nagoni takođe treba da se podstaknu. Muškarac uživa u negovanoj i mirisnoj ženi posebno obučenoj za seksualne scenarije koji se odvijaju u njegovoj glavi.

Izvor: She.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.