FILIP CAR U ŠOKU: Mina Vrbaški priznala da je i dalje zaljubljena u Vladimira Tomovića (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević najavio je klip na kom Mina Vrbaški priznaje da joj se i dalje sviđa Vladimir Tomović.

- Priča sa Filipom je završena, ja priznajem da mi se vraćaju emocije prema Tomoviću, on me nikada nije vređao, bila sam sjajna devojka kada sam bila sa njim - rekla je Mina.

- Ja sam i mislio da se ne radi o Mensuru, već o Tomoviću - rekao je Car.

- Ja sam mislio da ima osećaj prema bivšem momku (Mensuru), to su neke normalne stvari. Video sam dva, tri puta da je gledala prema njemu (Tomoviću). Ja sam njoj rekao kad sam ulazio da sam imao emociju prema Aleksandri - istakao je u nastavku Car.

- Meni je ovo smešno. Ne znate na šta je Mina spremna, znam kako sam prošao sa Minom Vrbaški. Kako sam lepo izašao... Kada je Mina u pitanju, meni su leđa uza zid i to zalepljena - istakao je Vladimir.

- Ja sam uvek govorila to i za stolom, da me ti nisi nikad vređao i da si normalniji muškarac - dodala je Mina.

- Rekao sam ti pre 20 dana da je ne vređaš. Ovo nije ništa novo od Mine - iskritikovao je Lepi Mića Cara.

- To je Mina, to je njeno ponašanje - dodao je Marko Đedović.

- Ovo što je sada napravila Mina, ja nemam veze sa tim. Meni je to odlično, najnormalnije - istakao je Filip.

- Ništa novo od Mine Vrbaški. Očigledno je da je glumila da je zaljubljena u Cara, ona je odlična glumica, Mini se sviđa Tomović oduvek. Ona bi dva oka u glavi posvađala, sada hoće Vladimira i Cara - pričala je Miljana Kulić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još