ISTERALI SVE NA ČISTAC: Maja Marinković i Marko Janjušević na korak od pomirenja, bivši ljubavnici završili u krevetu! (VIDEO)

Nakon što se za crnim stolom obračunala sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, Maja Marinković vratila se u izolaciju i odmah legla u krevet, te se prekrila preko glave. FIlip Car primetio je da Maja plače, te je to saopštio i Janjušu.

- Majo! - dozivao je Filip.

- Spavam - rekla je Maja drhtavim glasom.

- Plačeš! Rasplakao si Maju! - poručio je Car.

- Niko Maju ne može rasplakati kao što ja mogu - dobacio je Janjuš, a potom je došao kod Maje, kako bi je utešio i obrisao suze.

- Zašto si rasplakao pčelicu Maju? Šta si joj rekao? - upitao je Car.

- Svaki dan plačeš? Zašto? - pitao je Janjuš Maju.

- Eto - odgovorila je Maja ispištajući jecaje.

Maja i Janjuš su se sve vreme gledali direktno u lice, kao da su jedno drugom pogledom sve govorili a u jednom trenutku Mina Vrbaški i Filip Car napustili su izolaciju kako bi ostavili bivše partnere da popričaju.

- Hoćeš li da pričamo? Nemoj da plačeš, nema potrebe da plačeš, šta je problem reci, pričaj, šta te muči? - upitao je Janjuš.

Kako misliš šta me muči? - uzvratila je Maja.

- Hoćeš li da se svađamo svaki dan? Da gubimo honorare, da se kanalimo svaki dan? Hoćeš li da me provociraš svaki dan? Nemoj da plačeš. Koliko puta si mi rekla da nećeš nešto u životu? - nastavio je on.

- Dosta puta! Misliš li da su u redu neke stvari koje si mi uradio? Izdao si me - odgovorila je Marinkovićeva.

- Ja tebe izdao? Jesi li ti normalna? Znam da nisam. Nema potrebe da plačeš, treba da budeš iskrena, a nisi iskrena. Teraš budalaštine i pričaš budalaštine, maltretiraš. Kako me maltretiraš? Jesi li svesna kakve si laži pričao? Ja o tebi pričao? Ja ni za šta nisam pričao laži. A ti jesi, dosta laži! - poručio je Janjušević.

- Ja sam bila čovek prema tebi - rekla je zadrugarka.

- Ti nisi normalna, ja sam tebi rekao i napolju, što bih da ti ponavljam sve. Nisi bila normalna, šta je sa tobom? Pitaj tvoju drugaricu šta sam joj rekao u 6 sati. Da kažem jednu rečenicu, ti ćeš biti zakovana za krevet, kao što i sada jesi, nego je meni žao što neko plače zbog mene. Nekon nije žao kada sam ja u k*rcu, neko me baš tada tovari. TI ne razmišljaš o posledicama, misliš da si neki mangup, nabiješ se na štikle i glumiš tamo po sobi nešto. I? Možeš li da budeš normlna? Ne možeš, pa ne, po stoti put te pitam - poručio je Marko.

- Sve zavisi. Ti sada hoćeš mene da napraviš lažovom za neke stvari. Ti si za mene pričao razne stvari, da sam psihopata - odgovorila je Maja kroz osmeh.

- A nisi psihopata? Druže, ti... Neću i ne želim... Izdržavala si me? Plaćala si me? - upitao je Janjuš.

- Da, ja sam to izjavila nakon što si ti izjavio za mene sve ono. Ti si rekao da me ne voliš - poručila je Maja.

- Ne volim te, i? Šta sam izjavio napolju, dok si me blatila? Šta sam ti ja ovde uradio? - upitao je Janjuš.

- Da li si pobegao kao pi*ka nedelju dana pre nego što ćeš ući? Lažeš da me ne voliš, pogledaj me u oči - poručila je zadrugarka.

- Ne, posle svega što si mi uradila, ne! Tvoj svaki dečko, normalan dečko ne može opstati sa tobom. Dobro, neka bude da za to lažem, ali za ostalo pričam istinu - poručio je Janjuš.

- Slagao si da sam zvala i groktala, a znaš da si bio sa mnom. Ti si okačio sliku posle pet dana nakon što si bio sa mnom. Znaš kakvu sliku si objavio - poručila je Marinkovićeva.

- Jesu li tvoji mama i tata u dobrim odnosima? Nisu, e pa ja hoću da budem u dobrim odnosima - poručio je Janjuš.

- Ti si mene varao, ja tebe nisam varala. Ivani si slao poruke, ja videla svojim očima poruke - tvrdila je zadrugarka.

- To je Zola pisao, nisam ja. To nema veze sa životom. O našem odnosu možemo da pričamo, a o nekim stvarima koje su nebitne u životu i koje nisam radila, neću da pričam. Ti meni ne daš da živim, dobro si ti rekla da ćeš me progranjati ceo život. Ti bi mene i u Kini pronašla. Ja ti garantujem da bi se ti zaputila u Kinu - odbrusio je zadrugar.

Verovatno je potrebno još mnogo razgovora kako bi rešili sve nesuglasice, ali nakon što ju je rasplakao, Maji se ponovo vratio osmeh na lice, kada je zadrugar odlučio da bude kraj nje, a čak joj je i dozvolio da ga pomazi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.