DA, OVO SAM JA, VELIKA BORBA JE ISPRED MENE: Nataša Aksentijević u želji da smrša, hrabro pokazala telo u kupaćem kostimu!

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević pre nekoliko dana zacrtala je da potpuno promeni svoj fizički izgled.

Naime, ona je otkrila da počinje sa eksperimentom u kojem će u narednih godinu dana dostići polovinu svoje trenutne kilaže, odnosno imati 50 kilograma, a ceo taj proces deliće sa pratiocima na Instagramu.

Nataša je današnjom objavom podigla veliku prašinu jer se prvi put razgolitila i pokazala telo u donjem vešu. Naravno, sve ovo uradila je kako bi mogla da prati put od "debeljuce do mršavice", a fanovi su bili saglasni da je ovaj njen potez odraz velike hrabrosti i želje za promenom.

- Ćao, ovo sam ja, Nata, žena od preko 100 kilograma. Nemate pojma koliko velika "kohones" moraš da imaš da se skineš u kupaći sa ovom kilažom. Svi koji imaju problem koji imam ja, lažu ako izgovore "meni ne smeta". Znate vi dobro da mene za što šta "bole brige", i nisam neko kome je bitno ko kakvo telo ima. Ali ako ćemo najiskrenije bilo bi bolje da je drugačije, bilo bi nekako lakše. Velika je borba ispred mene. To se ne žalim, to sam se pohvalila. Daću sve od sebe. Sve to radiću javno, zato što, ako bude postojala samo jedna osoba kojoj bude lakše sa mnom da prolazi kroz istu borbu, ako samo jednoj osobi pomognem na tom putu; za mene će to biti uspeh. Zanemarimo estetiku o zdravlju je reč. Puno vas volim i žešće me je sramota što sam vam objavila ove fotografije, ali znam da će te razumeti moje razloge - napisala je voditeljka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Aksentijevic (@natasaaksentijevic)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: natasaaksentijevic/Instagram

Pogledajte još