MI BISMO BILI U VEZI ILI KOMBINACIJI: Kristijan Golubović raskrinkao Sanju Stanković, a zatim optužio Maju za raspad Janjuševog braka! (VIDEO)

Ove nedelje zbog vanrednih okolnosti zadrugari su sami birali vođu za ovu nedelju, a većinom glasova izabran je Kristijan Golubović. Kristijan je, kako pravila nalažu, morao da raspodeli budžet zadrugarima.

- Sanjici srednji budžet, ona je jedna lavica. Dovodili su nas u konotaciju, posle pomirenja, tako je pao jak i vreo vajb, ljutila se ili ne, ili priznala kao šmekerka - mi bismo bili u vezi ili u kombinaciji, opasno se zagledala u mene i ja nju, osetila je vatru. Znamo mnoge tajne drugih - govorio je Kristijan.

- Možda, da nisi oženjen - dobacila je Sanja.

- Ispravno si postupila, nisi mi pružila ruku na početku. Posle si se požalila na leđa, završilo se masažom, ispalo je svašta, svi su to zamerili. Matora me gledala iz svakog ugla. Ovo sa Franom, jako glupa stvar, ponizila si se. On je video da su ljubavne igre na ceni, on se vozi sa vama na konto toga. Vi velike ribetine ne bi trebalo da se ponižavate. Prava "hot woman" je nestala u oblaku udvaranja ovom klincu - govorio je Kristijan.

- Maja... Ne mogu zbog tvog oca, on sigurno ima nervne slomove. Boki, takođe srednji budžet, malo si se zapetljao sa Miljanom. Boki je duhovno poslušao Zoricu Brunclik, svaka ptica svome jatu leti, ne može kokoška sa orlovima - rekao je Kristijan.

- Majo, rasturila si Janjušu brak - započeo je Kristijan.

- Ne može tako, ja sam najkrivlji - ubacio se Janjuš.

- Ne brini se, ja ću šmekerski objasniti. Ja sam imao košarkašicu, išao sam u Kovin da je punim, ja sam svesno želeo da uništim svoj brak, kao i ti svoj. To što ste radili, histerija i to, tako možeš samo da ga ohladiš - savetovao ih je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.