5 načina kako da vaše lepe uspomene budu uvek oko vas

Pandemija virusa korona koja je zahvatila skoro ceo svet navela nas je da više vremena provodimo u zatvorenom, samim tim i da više pažnje posvetimo uređenju prostora u kome živimo. Osim toga, sada kada su nam izbori načina života poprilično ograničeni, više nego ikad živimo od proživljenih uspomena.

Skrolujemo po našem Instagram profilu i iznova oživljavamo i proživljavamo trenutke sa romantičnih putovanja sa partnerom, proživljenih avantura sa društvom ili slike naših mališana koje nam neminovno iscrtavaju osmeh na lice.

Pred nama se odvija film sa scenama zalaska sunca na plaži na Santoriniju, poljubac ispred Ajfelovog tornja, smešno poziranje sa društvom ispred Plešuće zgrade u Pragu ili sa pena partija u Turskoj.

Onda se tako skrolujući zadržavate na slici vaših mališana, prisećate se vašeg prvog izlaska u šetnju ili nailazite na porodičnu fotografiju sa prvog rođendana, gde ste jedva uspeli da svi, zajedno sa vaša dva psa, u isto vreme gledate u objektiv.

A šta ako vam kažemo da postoje različiti načini da sve ove vaše uspomene budu uvek oko vas. Dok pijete prvu jutarnju kafu ili kucate već deseti mejl od jutros, dok putujete na posao ili čekate prevoz. Mogu se naći i u vašim radnim sobama, a mogu biti i odličan poklon i znak pažnje pred novogodišnje praznike.

Servis trista.rs shvata koliko su uspomene važne i nudi vam nekoliko načina da ih sačuvate i da svoj prostor njima oplemenite. Prvi foto servis u Srbiji koji vaše Instagram, ali i sve ostale fotografije, pretvara u vrhunske foto proizvode i dostavlja direktno do vaših domova.

Mi vam predlažemo  5 načina kako da vaše uspomene budu svuda oko vas.

FOTO MAGNETI

Zamislite da dok čekate da provri voda za vašu prvu jutarnju kafu i razmišljate o svim obavezama koje imate tokom dana, pogledom zastanete na malu sličicu na frižideru na kojoj ste vi sa dragim ljudima. Začinite jutro i dan ovim prelepim uspomenama uz foto magnete za frižider koji se mogu izraditi u setu od 9 nezaboravnih fotografija, a čija je veličina 6x6cm, baš kao na vašem pametnom telefonu.

MINI I MAXI CUBE

Malo ko može reći da mu posao nije stresan, osim rokova, ograničenih resursa tu su neizvesnost i nepredvidivost u kojoj svi živimo tokom ove epidemiološke situacije. Ovaj osećaj stresa možemo ublažiti osećajem sigurnosti i mira ukoliko svoj prostor obogatimo fotografijama nama dragih ljudi, prijatelja i porodice. Za to je idealno mini ili maxi cube izrađeni od punog drveta, kao postolje za vaše jedinstvene uspomene.

POLAROID

Ima li neko ko može da odoli neodoljivom šarmu Polaroid fotografija? One našim uspomenama na fotografijama daju neku dodatnu patinu i vrednost. Sada svoje Instagram slike možete izraditi na Polaroid formatu u setu od 45 fotografija. Zatim pustite svoju kreativnost na slobodu i organizujte ih kako želite. Možete ih zakačiti na plutanoj tabli ili štipaljkama za kanap koje prate novogodišnje lampice. Izbor je na vama!

MINI I MAXI FOTOBOOK

Zamislite da svoje uspomene možete da pretvorite u vizuelnu foto knjigu. Mini i Maxi FotoBook su idealni za to da važne i lepe fotografije sa Instagrama zauvek sačuvate i da im uvek imate pristup bez obzira na internet. Osim toga, možete ih davati kao poklon bliskim ljudima koji su upotpunili vaš život i učinili sve te uspomene nezaboravnim.

Foto albumi sadrže 44 i 45 fotografija koje se štampaju obostrano, a naslovnu fotografiju kao i raspored ostalih možete vi birati.

MINI INSTARAM

Pametni telefoni su nam omogućili da svoje lepe, zabavne, romantične trenutke možemo da beležimo gde god da smo. Zahvaljujući Instagramu možemo da kreiramo galeriju našeg života, sačinjenog od svih tih posebnih momenata. Sada, zahvaljujući trista.rs  lepu instagram fotografiju možemo dodatno staviti u ram i time oplemeniti prostor u kojem živimo i radimo.

Svoju Instagram galeriju možete preseliti na svoj zid i tako sve predivne proživljene trenutke imati pred sobom. Vaše omiljene fotografije možete staviti u crni ili beli drveni ram sa anti-refleksnim staklom, čije su dimenzije 17x17cm.

Cenite svoje uspomene, a do pravljenja novih, budite odgovorni i čuvajte stare uz trista.rs.

Izvor: Nadlanu.com

Pogledajte još