ŠTA ĆE MENI SUPER HEROJ, JA SAM SEBI SUPER CURA: Dušica Jakovljević povećala grudi i otkrila kako se oseća nakon operacije!

Voditeljka Dušica Jakovljević juče se podvrgla estetskom zahvatu povećanja grudi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Ona je danas, nešto posle 9 časova napustila bolnicu i otkrila za jedan beogradski portal kako je protekla operacija.

- Nisam se plašila nimalo, anesteziolog je fantastičan, kao i žena koja sprema za operaciju. Krenule su neke rime i ja sam utonula u narkozu tako što sam rimovala nešto, toga se sećam i više se ne sećam ničega. Cimerka, koja se zove Milena, mi je rekla da sam udarala nogama kad sam se pobudila, toga se ne sećam i onda sam pitala sve vreme gde je Milena, jer je ona bila uplašena i svako buđenje sam brinula da li je njoj završena operacija i kako je ona prošla. Sad moram ja malo da se smirim, jer ja mislim da mogu sve. Meni je važno da mi kažu šta smem šta ne smem, rekli su mi slobodno pomeri - rekla je Dušica.

Ona je otkrila da je puna samopouzdanja, te da je sebe pre ulaska u operacionu salu hrabrila jednom zanimljivom porukom.

- Proces oporavka traje oko dva meseca, tako nešto. Ne smem da držim ruke na stranu, ne smem da podižem ništa, uspela sam sama da stavim sočiva, da se umijem... Stvarno nije ništa strašno, ja sam to htela da uradim. Jako sam srećna, mnogo sam srećnija, nije da ne boli i više razmišljam da ne uradim nešto pogrešno, da ne zeznem nešto ja. Jako sam srećna jer sam mnogo dobro to podnela, stavila sam na pozadinu ovo - šta će meni superheroji, ja sam sebi super cura. Tako je ispalo. Baš se osećam nekako kao supergrl, mislim da je to najbitnije, samopouzdanje. Nisu male, imam dve nove cimerke. Sve je super, više mi je bilo da mami kažem da je sve ok, da ne boli. Imala sam adrenalin, neizdrž da izađem što pre - ispričala je lepa voditeljka.

Izvor: Pink.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.