POSTANI DOKTOR ZA SPIN - Zavrti i osvoji vredne nagrade!

Turnir sa nagradnim fondom od 120.000 dinara – kako da učestvujete i osvojite vredne nagrade?

Mascot i Meridian online kazino, ove jeseni, pripremili su vanserijski turnir sa ukupnim nagradnim fondom od 120.000 dinara!

Da biste ušli u trku za neku od pet nagrada, potrebno je da ste registrovani igrač na meridianbet.rs sajtu, gde ovaj turnir počinje 24. novembra, a završava se 30. novembra.

Ukoliko se još uvek niste registrovali, imate dovoljno vremena i da prvo isprobate igre koje će učestvovati u turniru, a pre toga odmah OVDE možete preuzeti i 100 besplatnih spinova za zabavu na video slotu Scopa!

A šta vas čeka na Mascot turniru? Sedam vrhunskih video slotova, od džokera množioca do besplatnih spinova i Respinova!

Od predstavnika čuvenih voćkica, karakterističnih za klasične slotove, ovoga puta imamo jedan zanimljiv trio – Fruit Macau, Fruit Vegas i Fruit Monaco.

Kada govorimo o voćkicama, važno je istaći da je Mascot “obrnuo igricu“ i slotove stare škole nadogradio, napravivši ih savršenim za sve tipove igrača.

Odličan niz video slotova nastavlja se pikovom damom, koja će vas ugostiti u video slotu Queeen of Spades, i Robinom Hudom, koji vas čeka u slotu Robin of Loxley. Obe ove igre, pored specijalnih karakteristika u vidu bonus igara i funkcija, nude i mogućnost kupovine besplatnih spinova.

A sjajnu opciju kupovine besplatnih spinova Mascot je primenio i na video slotove Riot i Re Kill Rerun, kojima se završava savršen krug slotova.

Ako vam igranje ovako dobrih slotova već samo po sebi nije potpuni gušt, pomenućemo i to da vas čekaju odlične nagrade ukoliko pobedite u ukupnom broju odigranih spinova u ovim igrama.

Obratite pažnju: samo spinovi odigrani za pravi novac učestvuju u turniru.

Pobedniku ovog turnira Mascot i Meridian su namenili čak 60.000 dinara keš novca! Ne brinite, mislili su i na ostale igrače i omogućili još sjajnih nagrada: drugo mesto na turniru osvaja 30.000 dinara, a igrači od trećeg do petog mesta osvojiće po 10.000 dinara.

Da rezimiramo: šta? vrhunski turnir na igrama provajdera Mascot. Gde? – na Meridian Online kazinu. Kad? – od 24.11. do 30.11.2020. Zašto? - Zašto da ne!?

Dođite da se zabavimo, uživamo u fantastičnim igrama sa besplatnim spinovima, Respinovima i množiocima. Od voćkica do apokalipse – svi tereni su pokriveni i svi afiniteti zadovoljeni.

Vi, koji još uvek niste registrovani, trk na meridianbet.rs, ekskluzivni bonusi se neće sami osvojiti!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još