BIO JE NA RESPIRATORU DESET DANA, KORONA JE UZELA MAHA: Bojan Tasić Džaja skrhan bolom zbog smrti kolege Bojana Zlatanovića

Bojan Zlatanović Tokan, bubnjar "Amadeus benda", preminuo je 24. novembra od posledica korona virusa u 46. godini, a ova vest rastužila je sve.

Najutučeniji su članovi benda koji su ostali bez velikog prijatelja i dugogodišnjeg saradnika, a među brojnim oproštajnim porukama je i poruka frontmena grupe Bojana Tasića, poznatijeg kao Džaja.

- Zauvek u mom si sećanju... Počivaj u miru - napisao je slomljenog srca pevač.

- Iskren da budem, još sam u šoku. To je tačno da se dogodilo, jutros u 9 i 20 nas je napustio. Znate šta, on je bio u teškom stanju već neko vreme. Bio je u kliničkom centru "Dr Dragiša Mišović". Moram da se zahvalim osoblju - lekarima, tehničarima, sestrama. Svim ljudima koji su mu se našli, stvarno su dali sve od sebe i više od toga. Svu moguću terapiju je primio, međutim, nisu uspeli da ga spasu. Bolest je baš uzela maha, umro je od korone. Ali osoblju dajemo zahvalnost do neba - rekao je Džaja.

Podsetimo, Bojan Zlatanović Tokan bio je 10 dana na respiratoru i borio se za život. Nažalost, bitku nije dobio i podlegao je posledicama opakog virusa.

Izvor: Kurir.rs/Mondo.rs
Foto: bojantasic_official/Instagram

Pogledajte još