PALA JE U DEPRESIJU, OPADALA JOJ JE KOSA: Bivši dečko Sanje Vučić otkrio nepoznate detalje veze

Bivši dečko SanjeVučić, članice grupe "Hurricane", Nikola Đorđević izneo je nepoznate detalje veze sa pevačicom. Oni su nedavno stavili tačku na svoju romansu, a Nikola je ispričao da je njemu Sanja prva prišla, kao i da su živeli zajedno.

- Jesam, zaljubljive sam prirode. Uvek sam bio za veze, nego za neke kombinacije. Ja sam živeo sam, a Sanja je živela kod mene, pa smo se preselili u centar. Ona je prišla meni na ulici - rekao je Nikola.

- Ona je super devojka, druželjubiva, išao sam na njihove nastupe kao gost. Ne znam da li su me više gotivile Ivana ili Ksenija, s obe sam dobar - rekao je on je za "Ekskluzivno".

Zatim je otkrio da je bio uz Sanju u najtežim trenucima, kada je imala zdravstvene probleme zbog kojih joj je opadala kosa.

- Malo je ona pala u depresiju, jer joj je zbog tog leka počela da opada kosa, dobila je insulinsku rezistenciju... Ja sam, naravno, bio uz nju sve vreme i onda smo počeli vremenom... Ona nije bila za druženje, ja nisam mogao da ostajem kod kuće - rekao je Nikola.

- Odaljili smo se i zbog mog posla, radio sam po 12 sati, 6 dana u nedelji. Tad je bio karantin, ona je sedela u kući. Jednom smo samo otišli u Kruševac. To je bila velika ljubav. Ostali smo u kontaktu, ostali smo dobri, to je moralo tako... Nakon svega nemam gorak ukus. Mislim sve najlepše o njoj - ispričao je Sanjin bivši dečko.

- On je slobodan momak i može da radi šta god želi - kratko je prokomentarisala Sanja bivšeg dečka.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: sanjalilwolf/Instagram

Pogledajte još