OGNJEN AMIDŽIĆ O VASPITANJU SINA: Voleo bih da ne bude razmažen

Ognjen Amidžić je u poslednjem intervjuu progovorio o roditeljstvu, te je bez ustezanja istakao da smatra da bi mogao da postavi vlastitim primerom bolji model ponašanja svom sinu Matiji.

- Mogao bih da budem i bolji uzor svom sinu. Žao mi je, na primer, što ga nisam više vodio na neke sportske događaje gde bih mu pomogao da usadi ljubav prema nekim aktivnostima. Iako on trenira tenis i plivanje, voleo bih da sam svojim primerom tome još više doprineo - ispričao je voditelj i dodao:

- Voleo bih da ne bude razmažen, mada toliko se promenio čitav sistem vrednosti da će možda uskoro biti poželjno da bude. Naravno, želeo bih da ne bude kako bi se lakše i brže suprotstavljao problemima, ali postoje primeri onih koji su bili takvi i prošli sjajno u životu.

- Ja sam kao klinac bio dosta razmažen, odgajale su me babe Crnogorke koje mi nisu dozvoljavale da izgubim ni partiju klikera ispred zgrade. Morao sam da pobedim u svemu i bukvalno su nameštale drugoj deci kako bih ja pobedio - rekao je Ognjen i dodao:

- Ne znam zašto, valjda su verovale da se tako postiže pobednički mentalitet, ali ja to danas vidim kao razmaženost. Ipak, kao vrlo mlad sam morao da steknem radne navike i mislim da me je to odvelo na pravu putanju.

Izvor: Story.rs/PulsOnline.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još