NE UMEM DA BUDEM SREĆNA: Mina Vrbaški završila u suzama zbog komentara zadrugara! (VIDEO)

U toku "Suđenja"  Vladimir Tomović tužio je Minu Vrbaški zbog njenog poigravanja sa njim kako bi se svetila Filipu Caru. Nakon izlaganja Filipa Cara, reč je imala i Rialda Karahasanović.

- Vladimir koliko voli da komentariše, on voli i da se igra. Znajući Vladimira, ja znam i koliko sam ispratila, mislim da su njegove optužnice argumentovane, i da je Mina kriva - rekla je Rialda.

- Mina je i dalje zaljubljena u Vladimira, ja je odlično poznajem. Znam da ona voli više igrice nego Cara. Izabrala je put da se približi Vladimiru. Više je Car inat Vladimiru nego obrnuto. Ja sam gledala njihov prvi razgovor na klupici. To nije bilo prijateljski, to je bila emocija, i niko mi ne može reći suprotno, jer je Vladimir jedni muškarac kog nije mogla da ima - ubacila se Ermina.

- Mina je mlada, ali zrela i ispred je svoje generacije. Po meni je Vladimir tipično njen tip, jer ja njih vidim zajedno. Ona je tada bila drugačija Mina. Što se tiče Filipa, on je drag dečko, i ne mislim da se Mina igra sa njim, njoj je samo dosadno, a to ne znači da ona nije zavolela Filipa - dodala je Lili.

- Ja sam ovde izmanipulisana, a Mini sam poverovala sve što mi priča. Ako me sada pitaš, ja mislim i jedno i drugo. Ona jeste zaljubljena u Cara, ali mi je sinoć rekla da je ispala džukela i kao da se jede i da joj je krivo zbog svega što se dogodilo. Ja bih prva posumnjala za Vladimira, ali sam se ovako zamislla šta je. Poznavajući je, ništa me ne čudi, ovo je blaža varijanta Mine kakva može da bude. Baš sve devojke izaberu Vladimira da teraju inat, ma daj! Niko neće da ode kod Nece ili ne znam koga, kod mene na primer! To okačite mačku o rep - rekla je Matora.

Nakon komentara mnogih, Mina je opet imala reč, ali se ubrzo rasplakala i napustila sastanak.

Ona je počela da priča, ali su je mnogi prekidali svojim upadicama. Zadrugarka je na kraju priznala da je sa Vladimirom bila najbolja. Ona se nakon toga vratila i nastavila:

- Inati me navode na to da ispadam najgora, i ne želim da ovo ispada patetika. Neke stvari su ostavile pečat i mnogo ranije, pre toga, i Vladimir to zna. Očigledno, ja ne umem da budem srećna i ne umem da budem sa partnerima. Mene moja ljubav najviše ubija. Ne mogu da budem srećna, moram više da odrastem, sazrim. Najviše škodim sebi - rekla je Mina.

- Ja verujem Mini samo jedno, a to je da je zaljubljena u Vladimira, takve stvari su jasne ljudima koji Minu poznaju. Možemo da se lažemo, pričamo šarene laže, ali svi znamo šta je poenta. Možda ja pogrešno mislim, možda i Mina laže. Kako radiš, tako i dobijaš. Ovde su se dešavale grozne stvari kada je u pitanju njen bivši dečko, ona se hladi posle dva meseca. Ja sada pričam Filipu jer vidim šta se dešava i sada. Kada je momak krenuo da se hladi, njoj je proradila sujeta. Da joj Vladimir sada kaže nešto i da je ozbiljan, ostavila bi i majku rođenu zbog njega. Mina jeste kriva, i ne veruje joj se više. Kazna je da očisti wc - dodao je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još