ROĐENI DA NAREĐUJU: Kojim horoskopskim znacima pristaje šefovska pozicija?

Što se tiče profesionalnog sveta, neki ljudi su rođene vođe, a neki ostaju u sporednim ulogama celoga života. Kad govorimo o kvalitetima vođe, često je to sposobnost rešavanja situacija, donošenje teških odluka i logičko razmišljanje. Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi imaju više kvaliteta koji ih čine dobrim šefovima nego što imaju drugi.

Ovan

Ovnovi su rođene vođe. Oni se dobro snalaze oko svojih zaposlenih i mogu da ih vode na najproduktivnije moguće načine. Nisu samo racionalni u donošenju odluka, već imaju veliko razumevanje prema svojim zaposlenima. Iako se mogu činiti vrlo ambicioznima i konkurentnima, upravo im to pomaže u postizanju ciljeva i čini ih izvrsnima u onome što rade.

Lav

Lavovi su dominantne figure koje su, slično Ovnu, po rođenju vođe. Poznati po svojoj odlučnosti, nisu osobe koje pristaju na kompromis. Iako ponekad mogu da budu malo egoistični, sa njima može da bude izuzetno zabavno i uzbudljivo. Sigurno nisu najbolji slušaoci, ali dobro razumeju emocije ljudi.

Devica

Device imaju sposobnost da izvuku najbolje od svojih zaposlenih. Oni su horoskopski znak koji teži savršenstvu, ali takođe su svesni činjenice da to nije uvek moguće. Iako mogu biti vrlo kritični prema ljudima oko sebe, tako im samo pomažu da ostvare svoje snove i ciljeve.

Strelac

Strelčevi su zabavni i avanturistički pristupaju svemu što rade. Ako vas vodi šef rođen u ovom znaku, verovatno već znate koliko mogu biti zabavni. Ne samo da podržavaju nove i inovativne ideje, već i podstiču ideje koje su nekonvencionalne, ali dobre.

Izvor: Superžena.b92.net
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još