ABORTIRALA BIH DA SAM OSTALA TRUDNA: Miljana Kulić na stubu srama zbog lažnog testa za trudnoću, priznala da je htela Zoli da napravi pakao! (VIDEO)

Miljana Kulić se u toku jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca" našla na stubu srama jer je priznala da je izmislila priču o trudnoći da bi zadržala Lazara Čolića Zolu i napravila mu pakao u "Zadruzi".

- Da, ja sam uradila test i pokazao je dve crte, ali to je bila greška! Hvala bogu što je tako da nije pozitivan, a ja sam uradila još deset testova i ne treba mi drugo dete posebno sa ovim čovekom. Meni je tada prošlo kroz glavu šta ću da radim, ako jesam i drago mi je da nije tako, a da sam bila trudna ja bih uradila abortus - rekla je Miljana.

- Što se tiče onih poruka ja nisam verovala, ali znam da ih je on pisao! A da sam ostala trudna, otišla bih na kiretažu pa makar to bilo i deseti put, daleko mu lepa kuća - dodala je Miljana.

- Ja sam razumeo da se ona plaši, ali sam bio siguran da je trudna jer nam je rekla, da oni imaju često odnose i da završava u nju, ali nakon tog testa je situacija kakva jeste. Mislim da je ona donela od kuće pozitivan test kako bi napravila ovde pakao Zoli. Ona je taj test koristila i napolju, kako bi ga ucenjivala i slala je slike tog testa njegovim drugarima - rekao je Marko Đedović.

- Desila se situacija napolju da je mojim drugarima slala slike lažnog testa, ali ja nisam verovao i istina je bila da je lagala. Ona ovde iznosi laži, i sve izmišlja, ali ona je ta koja se time bavi i ja završavam priču sa njom - rekao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još