DAĆE BOG DA ZAPEVAMO CECA I JA NA SVADBI: Goca Božinovska jedva čeka da oženi sina Mirka!

Goca Božinovska gde god se pojavi iskoristi priliku da nahvali devojku svog sina Mirka Šijana, jer oduševljenje njegovim izborom ne može da sakrije.

Bojana Rodić sve više vremena provodi u njihovom porodičnom domu, a Goca kaže kako je pored kućnog vaspitanja i snalažljivosti nedavno na slavi pokazala i da je izvrsna domaćica.

- Bojana me je oduševila, izvrsna je domaćica! Održava higijenu kuće, pomaže mi u pripremanju jela, ma sve. Izuzetno mi je drago što imam takvu snaju. Vaspitana je tako da zna za red, našu kuću poštuje kao svoju. Puno mi je srce kad vidim da moj Mirko ima baš takvu devojku. Bojana me podseća na mene u mladosti, prava je snalažljivica, što bi se reklo - za sve je ima, luda je, uvek nasmejana i pozitivna, ništa joj nije teško - započela je, pa poželela da sa koleginicom Cecom zapeva na njihovoj svadbi.

- Svi Rodići su super. Daće bog da sve bude u redu, pa da na Mirkovoj i Bojaninoj svadbi zapevamo Ceca i ja. Bitno je da su i Cecin i moj sin odabrali takve devojke zbog toga što one, pre svega, imaju kućno vaspitanje - rekla je Goca.

Pevačica već neko vreme živi na relaciji Beograd - Kraljevo gde vodi računa o bolesnoj majci, koja je u teškom stanju nakon operacije kuka.

- Istina je da je moja majka nepokretna i nesvesna, njeno stanje je gore nego ikad. Starost čini svoje. Jedva se mirim s tim, ali šta je, tu je. Nakon operacije kuka ovog leta puštena je iz bolnice kući u Kraljevo, gde provodim sve svoje vreme i maksimalno sam joj posvećena. Čuvam je kao bebu, umivam, presvlačim i hranim - priča Goca drhtavim glasom i dodaje:

- Mama nije želela da o njoj brine bilo ko drugi, pa to radimo mi, njena deca. Život je to, došao je red na mene da joj vratim za sve što je činila za nas. Neću da opterećujem sina i ćerke, sve radim sama, a oni su kod kuće u Beogradu - rekla je Goca.

Izvor: Mondo.rs/Alo
Foto: gocabozinovska/Instagram

Pogledajte još