MARIJA MIKIĆ O BORBI SA KORONOM: Osećam se malaksalo, samo bih spavala

Marija Mikić nedavno je na svom Instagram profilu objavila da je pozitivna na korona virus rekavši da je "došao red i na nju".

Lepa pevačica se i dalje bori sa opakim virusom, a zatim je otkrila sve detalje.

Marija je objasnila da je nakon prve pojave simptoma mislila da nije zaražena, ali kada je osetila još nekoliko bila je sigurna da je u pitanju kovid-19.

- Prvi simptomi bili su povišena temperatura, malaksalost i bol u mišićima. Onda sam pokušavala one fore kao držiš vazduh 10 sekundi, pa kao "ma, nije mi ništa nemam koronu", ali mi temperatura nije spadala i posle dva dana mi je nestalo čulo mirisa i ukusa, te sam znala da je to, to - započela je pevačica, pa objasnila svoj tok lečenja.

- Testirala sam se posle dva dana i to zato što mi je drugarica sa kojom sam nerazdvojna javila da je pozitivna. Nisam ni morala da se testiram, znala sam da imam koronu. Išla sam privatno, uzeli su mi bris i onda sam nastavila dalje lečenje. Svaki dan sam išla na infuziju, venske terapije, primala vitamine, antibiotike, sve i svašta. Tako osam dana i kod kuće isto. Probleme sa plućima nisam imala, dva puta su me snimali I sve je bilo u redu - rekla je.

Marija je rekla da joj "prinudni odmor" trenutno prija, iako joj se sve vreme samo spava, ali i da je zarazila rođenu sestru sa kojom sada po ceo dan gleda serije.

- Iskreno, kad si zatvoren u kući ti je sve drugačije, ali zbog prirode mog posla i svega malo mi je i prijalo da ne izlazim i odmaram, gledam serije... Baš sam se "umorno odmorila", ali si sve vreme umoran i sve vreme ti se spava. Izolovala sam se, ali se zarazila i moja rođena sestra i sad možemo da gledamo serije po ceo dan.

Pevačicina borba još uvek traje, a za nekih nedelju dana trebalo bi da se ponovo testira.

- Nisam se još skroz oporavila, imam još nekih nedelju dana izolacije pa da vidimo sa testom šta će biti. Sada se osećam potpuno isto, malaksalo, samo bih spavala, počela sam da kašljucam, temperatura... - zaključila je.

Izvor: Mondo.rs
Foto: wwwmarijamikiccom/Instagram

Pogledajte još