ŽIVU SI ME SAHRANIO, POSLE OVAKVIH LAŽI SINA NEĆEŠ VIDETI: Toma Panić progovorio o Nadeždinim aferama, pevačica se odmah oglasila! (VIDEO)

Zadrugar Toma Panić razgovarao je sa Nenadom Aleksićem Ša satima, pa se u jednom trenutku dotako svoje porodice i izneo nepoznatu stvar o Nadeždi Biljić, njegovoj nevenčanoj supruzi sa kojom ima sina Longa.

Toma je, naime, otkrio Nenadu stvari koje do sada niko nije znao.

- Razbila mi je telefon. A jednom sam našao poruke sa gazdom. A poruke su bile tipa: "Da li si doručkovala?" I ona mi kaže da je trebalo da ih obriše. Pa, nije stvar u brisanju. Posle mi je priznala da je tu bila i njegova žena, ali da nije pevala ni pola sata, već da je sve vreme bila sa tim gazdom - prepričao je Toma.

- Ja ne bih mogao da pretrpim teret koji si ti podneo - rekao je Ša iskren.

- Ja sam i Kenanu rekao, budem li izašao i video poruke sa nekim muškarcima, nema ništa od pomirenja - rekao je Toma.

Na celu priču ubrzo je reagovala i Nadežda koja je istakla da Tomi ovo iznošenje neistina neće oprostiti.

- Klošarčino jedna bedna, ne znaš ni pola stvari, odakle ti obraz posle svega da meni nešto prebaciš? Za sve vas sam moralna gromada! Zvala sam Peksa za voće za tvoj rođendan kako smo se i dogovorili i on mi je pustio snimak gde me Bora pita zašto sam ga blokirala rekla sam iz poštovanja prema svom mužu, i odblokirala sam ga i rekla da ti ne kaže jer si bolesno ljubomoran! Ne, Tomo ja sa tobom neću ni za dva života, zgadio si mi se! Bolje se idi testiraj na polne bolesti, znači kriva sam ti i za to što si imao devojku? E sad te pare koje si zaradio nosi mami meni u kuću nećeš ući i definitivna konačna odluka je da ti nikada ali nikada neću dozvoliti da vidiš dete. Živu si me sahranio, idi pomiri se sa tvojom Paulicom.

Izvor: Blic.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.