NISAM DOBRO, JA IZGLEDA VOLIM DVE ŽENE: Marko Janjušević Janjuš progovorio iskreno o svojim osećanjima (VIDEO)

Drvo mudrosti pozvalo je Marka Janjuševića Janjuša, kako bi rekao sve što ga muči i otkrije ono što nikome ne želi da prizna.

- Teško mi je, Drvo, nisam dobro. Svestan sam svojih emocijama i one me plaše. Nikada nisam doživeo da neko nekoga voli kao što voli ona mene, ali ja izgleda volim dve žene. Da je bar normalna, pa da funkcionišemo, ali ja ovde ne mogu ni da se sklonim od nje. Ne znam šta da radim... - počeo je Janjuš.

- Ovo su neke strasti, iskreno da ti kažem, a majku svog deteta volim, ne možeš voleti nekoga ko ti ništa nije učinio. A ova me je opčinila, ona misli i želi da mi napakosti, pa pravi neka s*anja sebi. Borim se sam sa sobom, jedan dan bih pobegao od nje, onda bih je zagrlio... - jadao se Janjuš.

- Meni se nikada u životu nije dešavalo ono što mi se dešava sa njom, a bio sam sa 500 žena sigurno. Ne želim da me ćerka gleda sa nekim, po ceo dan da me gleda kako sam sa njom, ali ona drugačije ne ume, stalno bi išla za mnom - završio je Janjuš.

Drvo ga je posavetovalo da se opusti u odnosu sa Majom i da ne pokušava da beži od svojih emocija.

- Ja bih želeo da predložim jedan zadatak, da vidim koliko me Maja voli. Možemo li da napravimo situaciju da sam kao pobegao iz Zadruge, da bih video njenu rekaciju - predložio je Janjuš, a Drvo mu je reklo da će razmisliti.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još