Stanojević: Jedva čekamo da počne prvenstvo

BEOGRAD, 4. marta 2011. (Beta) - Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je u petak da njegova ekipa spremno dočekuje početak takmičenja u Super ligi, ali da pomalo plaši jer će crno-beli sa novim timom igrati u prolećnom delu šampionata.

"Spremni smo za početak takmičenja. Odlično smo radili na pripremama i motivisano i bez povredjenih igrača ulazimo u prvenstvo. Svu energiju usmerili smo na prvog protivnika Indjiju i pozivam navijače da nam pruže podršku i pomognu nam da osvojimo četvrtu uzastopnu titulu", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana u subotu od 13 sati igraju na gostovanju protiv Indjije, utakmicu 16. kola Super lige Srbije. Crno-beli u prolećni deo šampionata ulaze sa prvog mesta i pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Ekipu Partizana su tokom zimskog prelaznog roka napustili Kleverson Kordova Kleo, Almami Moreira i Pjer Boja, a u Humsku su došli fudbaleri Gane Prins Tejgo i Dominik Adija, kao i bivši igrač crno-belih Zvonimir Vukić.

Pogledajte još