DIGAO SAM RUKE OD TOGA: Jovica Putniković iskreno o vezi sa bivšom verenicom Majom Marković

Veliku pometnju u Beloj kući izazvao je odnos Maje Marković i Alena Hadrovića, a mnogi zadrugari osudili su njeno upuštanje u romansu sa cimerom, budući da je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka, kao i da je njen, sada već bivši partner, Jovica Putniković doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, dok se ona u nešto više upustila sa drugim pred milionskim auditorijumom.

Maja se Jovici nedavno i javno obratila, te mu poručila da više nema emocije prema njemu, a onda su u Belu kuću unete stvari za nju, koje je navodno poslao Putniković, a zatim se i oglasio.

- Još ležim, ne vidim za sada neki pomak, ali verujem da će biti bolje. Ništa mi nisu konkretno rekli lekari, oporavak je dug, sve ide polako, radim vežbe, posvetio sam se svom oporavku - rekao je Jovica na početku razgovora, a onda otkrio da ne postoji nikakva šansa da opet bude sa Majom, kao i da ima novu ljubav.

- Već dugo ne gledam šta Maja radi u ''Zadruzi'', stalno mi neko nešto šalje, ali mene to više ne zanima. Video sam da su neke stvari unete unutra... Digao sam ruke i odlučio da od toga definitivno nema ništa. Nikakva šansa ne postoji da se mi pomirimo. Ništa ne može da promeni moju odluku. Mogu samo da kažem da u mom životu postoji druga ženska osoba, koja mi je pre svega prijatelj, koja je uz mene u najtežim trenucima, neguje me, pomaže mi mnogo u ovoj situaciji. Prija mi sve sa njom i imam uz koga da prolazim kroz teške trenutke, to je najbitnije, da imate nekog na kog možete uvek da se oslonite. Ja planiram njoj da se posvetim u budućnosti - priznao je Jovica, a onda otkrio kojim povodom mu se javio Majin brat Marko

- Pisao mi je Majin brat Marko, pitao me je kako sam. Ja mu nisam ništa na to odgovorio, izgubio sam volju, jednostavno, retko sa kim imam i kontakt. Ne znam više o čemu da pričam. To ne znači da sam ljut na njega, nego nemam volju da pišem. Ja znam da Majin brat ne podržava ono što je ona meni uradila, on će kao brat da popriča sa njom, on nije nju pljuvao, niti rekao nešto loše, ali znam da je ne podržava - završava Putniković.

Izvor: Pink.rs
Foto: maja.markoviic/Instagram

Pogledajte još