LUPILA JANJUŠU ŠAMAR I PALA U OČAJ: Maja Marinković upala u apartman Kulićki, pokušala da pobegne iz "Zadruge" (VIDEO)

Bivši ljubavnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš malo se svađaju, pa malo mire otkako su se uselili na imanje u Šimanovcima.

Međutim, sada je došlo do najžešćeg sukoba do sada i to zato što je Maja saznala da se Janjuš dopisivao sa njenim drugaricama. Nakon svađe u Beloj kući, gde je Maja Janjuša štipala, a on nju gurnuo, usledio je nastavak u dvorištu, te je pao i šamar.

- U Krunu sam se zakleo da ću te uništiti - rekao je Janjuš.

- Mrš pi*ko jedna, slao si mojim drugaricama poruke, smrade - rekla je Maja.

- Uništiću te bolesnice, odj*bi od mene - uneo joj se Janjuš u lice, nakon čega mu je Maja lupila šamarčinu i okrenula mu glavu. Nakon trenutnog šoka, bivši košarkas je krenuo na Marinkovićevu, ali je uletelo obezbeđenje i sprečilo dalji sukob.

Maja je kažnjena nedeljnim honorarom, a kasnije je posetila Janjuša u rehabilitaciji, gde on spava, te je došlo do nove svađe, nakon koje je ona pokušala da pobegne iz "Zadruge".

Naime, ona je upala u Miljanin apartman i pokušala da preskoči visoku ogradu na terasi. Na svu sreću, Kulićeva i obezbeđenje su brzo reagovali i urazumili Maju koja nije mogla da se smiri.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
1 komentar
  1. Zoro says

    Ovo dvoje su u dogovoru sa njegovom zenom i takijem , zajebavaju narod a sve se u toku dogovaraju i oasno glume a vi nasedjte ovim jeftinim trikovima , oni drugo ne ynaju da pokazu kao svadju i ljubomoru.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.