NE ŠTEDI ZA ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Stanija Dobrojević nakon pomirenja sa Markom Markovićem kupila penthaus u Rumi

Stanija Dobrojević navodno planira zajednički život sa svojim dečkom iz rijalitija Markom Markovićem, sa kojim je nedavno obnovila romansu.

Starleta je kupila stan u Rumi u kojem će otpočeti zajednički život sa zgodnim Crnogorcem, a on je pre dve nedelje došao u Srbiju i navodno se odmah se video sa Stanijom, od koje je mesecima bio razdvojen zbog korone.

- Stanija i Marko su raskinuli još na početku pandemije, ali su sve vreme bili u kontaktu. Shvatili su da su emocije među njima baš jake i da bi trebalo ponovo da budu zajedno. Marko je napravio prvi korak i došao u Srbiju zbog nje i tada su se i pomirili - kaže izvor blizak starleti i dodaje da zaljubljeni par već sada ima ozbiljne planove za budućnost.

- Odlučili su da započnu život pod istim krovom, i to u Rumi, gde je Stanija kupila stan u izgradnji. Reč je o penthausu od 110 kvadrata sa ogromnom terasom. Stan će imati tri spavaće sobe, dva kupatila i ogroman garderober. Stanija planira da ga sredi cakum-pakum. Već je rekla arhitekti da želi i mini-teretanu u zastakljenom delu terase da bi Marko i ona imali gde da vežbaju, budući da oboje vode zdrav život. Radovi su još u toku, a useljenje je planirano u julu. Do tada će zajedno živeti u Stanijinoj porodičnoj kući u Rumi - nastavlja izvor.

Marković je ranije pokušavao da ubedi Staniju da se preseli kod njega u Crnu Goru, ali ona nije htela ni da čuje za to.

- Predlagao joj je da započnu zajednički biznis na moru, ali se Staniji ta ideja nije dopala. Rekla mu je da želi da se nastani blizu svoje porodice i da joj je dosadilo da se potuca po belom svetu. Uostalom, zato je i kupila stan u Rumi, gde joj žive majka i brat - dodaje izvor blizak strarleti.

Izvor: Informer/Mondo.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još