SA OČIMA PUNIM SUZA, TUGA I BOL NAM SLAMAJU SRCA: Kolege i prijatelji u neverici se opraštaju od Miše Aleksića

Prijatelji i kolege opraštaju se preko društvenih mreža od preminulog muzičara, bas gitariste Miroslava Miše Aleksića.

Podsetimo, on je od 13. novembra bio na lečenju od koronavirusa u KBC "Bežanijska kosa", a stanje mu se pogoršalo i bio je prebačen na respirator da bi nakon manje od dve nedelje izgubio životnu bitku.

- Jutros je umro moj brat Miša, borio se kao lav do poslednjeg daha. 42 godine smo svirali zajedno i ne mogu da zamislim da ga više nema. Više od četiri decenije se nikad nismo ni ružno pogledali, a kamoli posvađali. Ne mogu da zamislim svirku bez njega. Dogovorili smo se da umremo na bini, a on požurio. Hvala ti brate na svemu - napisao je Bora Đorđević na svojoj Fejsbuk stranici skrhan bolom.

- Verovao sam. Želeo iz sve snage... Navijao... Ali ne mogu da verujem! Hvala ti za mnogo toga što si sa Borom dao generacijama. Večnost je tvoja kuća. Porodici i Ribljoj čorbi ... Saučešće najiskrenije - napisao je Đorđe David uz sliku pokojnog gitariste.

- Bukvalno, ne mogu da verujem, prerano dragi Mišo, prerano, počivaj u miru! - oglasio se Željko Joksimović putem storija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VAN GOGH (@musicvangogh)

- Sa očima punim suza, bol i tuga slamaju nam srca! Dragi Šomi, u miru s anđelima putuj! Sećanja ne blede! Hvala ti za sve! Đule, Srba, Gaga, Vladan, Kacara, Amadeus - napisao je Đule Van Gog.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Grand Magazin Tv Grand-Printscreen/Youtube

Pogledajte još