TI SI KU*VETINA, DOTAKNI TO DNO: Zerina Hećo očitala bukvicu Maji Marinković! (VIDEO)

Maja Marinković ne prestaje da priča zadrugarima o Marku Janjuševiću JanjušuJovana Matijević ispitala je šta se dešava među njima, a ona joj je rekla kako stoje stvari.

- I dalje nije sve kako treba među nama. Ne može on da se igra sa mnom... Danas mu se vratile emocije, sutra mu se ponovo ugasile. A ja sam sinoć zaista želela da odem - rekla je Maja.

- Znam da si bila spremna na to - rekla je Jovana.

- Znaš kako je bilo i kako je Taki reagovao na sve - dodala je Ivana Šašić kada je došla.

- Taki uopšte nije za to. Mislim da je jako besan na mene sad - požalila se Maja.

Za to vreme, Janjuš je odmarao u rehabilitaciji, dok je ona prepričavala cimerima šta se dešava među njima. I Zerina Hećo održala je predavanje Maji Marinkovićkoje će zasigurno pamtiti, a tiče se Marka Janjuševića Janjuša i njihovog odnosa.

- Najgore je kad se vratiš u realnost i shvatiš da te nacija gleda poraženu i bednu. A ti si istinski jadna i bedna. I još nemaš njega, ti ga nemaš. On će uraditi tebi sve što je uradio ženi. Imala si priliku da izađeš iz te priče koja je bila potpuno pogrešna. Kome se to isplatilo i u kom se filmu dobro završilo to? Ti si ku*vetina! Dotakni to dno. Ti si metalno oštećena, shvati to - govorila joj je Zerina.

- Smiriću se - rekla je Maja tiho.

- Nećeš, ja te neću lažno tešiti - nastavljala je Zerina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još