MILJANA KULIĆ UBEDLJIVO POBEDILA: Bojan Savić posle dupliranja glasova izbačen iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Sinoć je na imanju u Šimanovcima održana emisija "Zadruga - Izbacivanje". Miljanu Kulić nominovali su zadrugari, dok je Bojan Savić dobio najmanje glasova publike prethodne nedelje, pa je postao drugi nominovani takmičar.

Voditelj Darko Tanasijević nominovanim zadrugarima objasnio je pravila igre. Miljana i Bojan su dobili tube od kartona, na koje je trebalo da poređaju loptice za određeno vreme. Pobedniku duela će se, kao i uvek duplirati glasovi. Miljana i Bojan se nisu baš nasjajnije snašli u igri. Činilo se kao da je Miljana pustila Bojana da pobedi. Saviću su duplirani glasovi.

Nakon dupliranja glasova, jedan takmičar imao je 91% glasova, a drugi 9% glasova. Voditelj je obavestio zadrugare da je Bojan dobio manje glasova i da on napušta "Zadrugu". Zadrugari su se pozdravili sa pevačem.

Bojana su u studiju sačekale sestra Sanja i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je razgovarala sa njim.

- Ugasio sam se jer me je ubila patnja za porodicom. Moram da promenim to što sam fin prema ljudima, to me ubija. Stvar koja me je povredila je što me Mišelova porodica nije pozdravila, a moja njega jeste... Da sam se malo borio, verovatno bih imao bolji učinak. Nisam mogao ni za prodavnicu da se izborim. Kada bih ponovo ušao, punih baterija... - rekao je Bojan i prokomentarisao situacije u kući:

- Čuo sam šta se desilo sa Majom i Janjušem, ostao sam zatečen. Taj njihov odnos je najluđi u kući - rekao je Savić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još