VOLIM GA KAO BOGA, KIDAM SE: Maja Marinković gušila se u suzama zbog Janjuševog "bega" iz "Zadruge" (VIDEO)

Tokom prethodne noći u Šimanovcima se odigrala prava drama. Naime, Marko Janjušević Janjuš udobno se smestio i posmatrao situaciju na imanju sa Rajskog ostrva nakon lažiranja bekstva. On je bio na tajnom zadatku i želeo je da vidi reakciju Maje Marinković na njegov beg i pismo Velikog šefa da je diskvalifikovan.

- Janjuš je napustio Zadrugu, obaveštavamo vas da je diskvalifikovan - pročitao je pismo Kristijan Golubović.

Maja je odmah briznula u plač.

- Ne mogu da verujem... Neće se vratiti... Zašto, zašto... Reci mi zašto... Zašto mi niste rekli? Ne mogu da prihvatim, ne mogu, ne mogu... Gde je on, tražila sam ga na snimanju, kako je izašao? Nismo se svađali danas... - plakala je Maja.

- Čovek nema živaca, rekli smo ti... - govorili su zadrugari.

- Ne mogu bez njega - govorila je Marinkovićeva.

Maja je nastavila da kuka i plače zbog Janjuševog "bekstva" iz "Zadruge", a on je sve to posmatrao sa Rajskog ostrva.

- Zašto je otišao, zašto je otišao - plakala je Maja.

- Jao, j*bem li ti sunce - komentarisao je Janjuš.

- Ne mogu bez njega, što je otišao, zašto mi je ovo uradio, ja ga volim kao Boga. Kidam se, duša mi se cepa - kukala je Marinkovićeva.

- Majo, ti ne zaslužuješ da te iko teši, zaslužila si ovo. Završena priča, od starta si napravila kiks! Nije mi ni njega žao, da razmišlja o detetu, ne bi radio ove stvari - govorila je Zerina Hećo.

- Vidim ovu bolesnicu, j*bem li ti mamu glupu. Ko je ova da teši nekoga? - dobacio je Janjuš ekranu.

Miljana Kulić i Dragana Mitrović uspele su da ubede Maju Marinković da treba da legne da spava, kako bi se smirila. Na putu do Bele kuće ona je ušla u radionicu, gde su se nalazile Janjuševe spakovane stvari.

Ona je uzela jednu od Janjuševih majica, pa počela da je miriše.

Maja je napustila radionicu i zaputila se ka kući.

Marko Janjušević Janjuš nije mogao više da gleda Maju dok plače, pa je odlučio da prekine svoj tajni zadatak, koji je bio lažni beg iz "Zadruge". Janjuš je tražio taj zadatak, kako bi proverio Majine emocije. On je izašao iz kuće na Rajskom ostrvu i otkrio se Miljani Kulić, koja je krenula da vrišti i doziva Maju.

- Majo, dođi brzo - urlala je Miljana.

Maja je dotrčala do doka, a kada je ugledala Janjuša, pala je na zemlju od sreće.

Janjuš je odlučio da prekine svoj tajni zadatak, a sreći Maje Marinković nije bilo kraja. Miljana Kulić ju je terala da prepliva jezero i ode do svog voljenog na Rajsko ostrvo.

- Što ne odeš do ostrva? Da li znaš da plivaš? Ja bih otišla da ga toliko volim. Ako ne možeš da izdržiš, idi kod njega. Doneću ti kupaći. Ozbiljno ti kažem - govorila je Miljana, pa su krenule do doka.

- Janjuše, život si nam skratio - dobacili su zadrugari Janjušu.

- Nisam mogao da te gledam i slušam kako plačeš. Trebalo je da izdržim do sutra, ali nisam mogao da te gledam. Iako znam da nisi normalna, ne mogu da te gledam kako plačeš. Džaba - poručio je on Maji.

- Da li je voliš? - pitala je Miljana.

- Ne znam, Miljana. Sve što si rekla, rekla si pogrešno, samo jednu si rekla dobro. Da imam dete i da ne mogu da radim neke stvari ovde. Ja je ne ponižavam, sve dok me ne isprovocira. Moraš da shvatiš koliko grešiš - poručio je Janjuš, a sve zadrugarke su krenule da plaču.

- I kamen bi sad zaplakao - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još