NISAM ZGODNA, ALI ZNAM DA POZIRAM: Seka Aleksić iskreno o borbi sa viškom kilograma

Pevačica Seka Aleksić nedavno je iskreno odgovorila na sva pitanja koja su zanimala njene fanove, a većina se odnosila na njen život van kamera. Mnoge je zanimao njen odnos sa svekrvom i da li je zove po imenu.

- Zovem je mama, makice, majko... kako kad - otkrila je pevačica i oduševila sve, a onda priznala da se često zahvaljuje Bogu zbog toga što je upoznala supruga Veljka Piljikića.

- Bog mi je poslao ovog anđela i od tada ništa više nije isto, hvala mu na tome. Porodica mi daje snagu generalno za sve, kada vidim sinove i Veljka, ja sam srećna i zahvalna. Vera u Boga je na prvom mestu - otkrila je Seka i istakla da se nada da će se pandemija virusa korona smiriti te da će moći da nastupi na zakazanom koncertu za doček Nove godine.

Mnoge je zanimalo kada će novi album i zašto je nema često u medijima.

- Nadam se da novi album izlazi u aprilu, ali zbog ove situacije zaista nemam predstavu. Ne volim da se pojavljujem non-stop i bez nekog važnog razloga. Valjda je to normalno posle toliko godina karijere, neka se pojavljuju oni što vole da izlaze iz frižidera, ja stvarno nisam taj tip - kaže Aleksićeva.

Ona je otkrila da je dom uredila uglavnom nameštajem iz Švajcarske, dok su ikone većim delom pokloni jer ih ima baš puno. Čitav jedan zid Sekine kuće je u ikonama.

- Gde god smo odlazili u manastire i crkve, kupovali smo ikone, dosta je tu i poklona, tačnije većina - kaže pevačica, koja je otkrila da je manastir Tvrdoš njen omiljeni.

- Trebinje je u mom srcu, moj omiljeni grad i manastir Tvrdoš u njemu, narod pun ljubavi i pažnje, takvu duhovnost nigde nisam osetila kao u Trebinju - iskreno je ispričala Seka zbog često putuje u Hercegovinu.

Ona je istakla i da njeni mališani su upisani u vrtić, ali da ne idu sada jer su ona i Veljko kod kuće, pa svi zajedno uživaju u porodičnim trenucima.

Seka je otkrila i da voli da jede pitu krompirušu, ali i to da uvek ima koji kilogram viška.

- Ne mislim da sam zgodnica. Uvek imam višak nekoliko kilograma, čuj nekoliko - kroz osmeh je istakla i nastavila:

- Uvek je teško baš tih nekoliko skinuti, ali znam lepo da se namestim za slikanje i uradim minimlan filter i eto ga.

Kako je otvoreno pričala o borbi sa insulinskom rezistencijom, žena koja se našla u ovom problemu tražila joj je savet.

- Nemam više insulinsku rezistenciju. Nije to ništa strašno. Malo korigujete ishranu, malo vežbice i to je to - posavetovala ju je pevačica i otkrila da je njenom meniju često posna hrana jer posti sva četiri posta godišnje, kao i sredu i petak.

Pevačica, koja je preležala virus korona, posavetovala je jednu ženu koja joj je pisala da je jako uplašena.

- Strah generalno nije dobar. Otkloni to ako ikako možeš. Moli se, čitaj neku duhovnu knjigu koja će ti sigurno pomoći da taj strah odbaciš. Nije sve kao što izgleda. Nisam ja najpametnija, ali znam da kada verujete u dobro, dobro će se i desiti - poručila je Seka.

Izvor: Blic.rs
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još