Dejvid Arket lakše povredjen u sudaru

BEVERLI HILS, 5. marta 2011. (Beta-AP) - Američki glumac Dejvid Arket lakše je povredjen u saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na Beverli Hilsu, saopštila je njegova predstavnica za štampu.

Arket je posle sudara pregledan i oseća se "dobro", navela je Sindi Gadjenti. "Imao sam saobraćajnu nesreću, ali sam dobro. Na sreću, mojim venama teče krv zmaja", napisao je Arket na Tviteru dva sata posle sudara. Glumac je potom obrisao taj tekst i kasnije napisao: "Ne zaboravite na pojas - žao mi je što ja jesam. Čudo je da je žena koju sam udario prošla nepovredjena. Hvala Bogu!".

Arket je naveo da je do sudara došlo dok se vozio prema aerodromu kako bi otputovao za Las Vegas na otvaranje restorana svog prijatelja. U nesreći su povredjeni Arket i žena koja je vozila drugi automobil, saopštili su policija i vatrogasci. Na sajtu TMZ objavljeno je da se Arketovo vozilo čeono sudarilo sa drugim automobilom, uz fotografije na kojima glumac leži na travnjaku pored puta nedaleko od dva automobila sa manjim oštećenjem na branicima. Arket i njegova supruga Kortni Koks u oktobru su saopštili da se rastaju. Par se upoznao tokom snimanja filma "Vrisak" 1996, a oboje igraju u četvrtom filmu iz tog serijala koji u bioskope stiže kasnije ove godine. Imaju šestogodišnju ćerku.

Pogledajte još