LAŽOVČINO BOLESNA, BEZ MENE SI KU*AC, UZEĆU TI HONORARE: Nadežda Biljić javno zapretila Tomi Paniću (FOTO)

Pevačica Nadežda Biljić nakon javne prevare emotivnog partnera Tome Panića u rijaliti šou programu "Zadruga 4" ne prestaje da iznosi "prljav veš" iz njihovog zajedničkog života, tokom kog su dobili sina Longa.

Bivša zadrugarka sinoć se oglasila na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram, otkrivši nepoznate detalje njihovog turbulentnog ljubavnog života tokom njene trudnoće. Nadežda je poručila i da protiv Tome sprema tužbu, te da će mu uzeti honorar zarađen na imanju u Šimanovcima.

- Zato što ti nisi imao nijednu rezervaciju na splavu, ja sa rizičnom trudnoćom sam morala da radim, pa mi ti uzmeš pare i odeš i spiskaš sve. Ostaviš ženu i gladnu i žednu u trudnoći i posle kukaš. Oteo si mi poslednjih 50 evra iz džepa, opet u trudnoći, da bi ih poslao dragoj i miloj mamici! Samo ti laži, imam ja dosta o tebi da ispričam, ali polako ima vremena. Shvati, bez mene si ku*ac najobičniji, stope bi trebalo da mi ljubiš, lažovčino bolesna! - napisala je Nadežda i dodala:

- Da sam htela da ti us*rem boravak, mnogo bih drugačije postupila. Ti si se snašao za svoj opstanak pa si j*bao. Posle te je peklo dok pi*aš, još malo i dobićete papir zabrane pominjanja mog i detetovog imena. Sram te bilo klošaru. Idi traži poziv sa mamicom da joj se žališ kako te maltretiram, a honorar ću ti uzeti preko suda jer mi u kuću nećeš ući! - zaključila je Biljićeva.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još